2777
2789

من ۲۱ سالمه دانشجوام البته در کنارش کرایه و رفت وامدم میده بهم بنظرتون کم نیس؟

وام داریم اخه خونه خریدیم هرماه میده مغازه ام میخایم بزنیم وسیله های خونه رو جدیدا عوض کردیم قسط اونارم میده طفلی نخواستم فشار بیارم بهش دماغمم عمل کردم گونه ژل زدم ینی از لحاظ ظاهرمم خرجمو داده هر چی خواستم من باز غر میزنم سررش😑 قرار بود گوشی آیفون ۱۳ بخرم این ماه قول داده بود بهم اما نتونست انداخت عید بخره  تا اونموقع باید وایسم🥲

از ی لحاظ سنم میره بالاتر خجالت می کشم پول بگیرم حس میکنم اضافیم😔 اما پرو بازی درمیارم حالا حالاها قصد ازدواجم ندارم🤦‍♀️ بابام به مامانم گفته بود کاش یه پولدار بیاد اینو بگیره ناراحت شدم ی مقدار😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش درد نکنه

طبق شرایطی که داره این نهایت توانش بوده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببخشید ولی لوس بار اومدی

محیط دانشگاه مخصوصا آزاد مسخره میکنن اگه تیپ بد باشه موبایلت مدلش آیفون نباشه کلا مجبور میشی خودتو بکشی بالا من روحیه ام جوری نیس که بگم اهمیت ندم فقط برم بیام درسمو بخونم دوس دارم چیزیم کم نباشه

محیط دانشگاه مخصوصا آزاد مسخره میکنن اگه تیپ بد باشه موبایلت مدلش آیفون نباشه کلا مجبور میشی خودتو ب ...

ای کاش برای هممون حرف بقیه مهم نبود همه اینجورین تنها نیستی ولی خب درکشون کن زیاد غر نزن اگه خدایی ناکرده چیزیشون بشه حتی یه زره غری ک زدیم میگیم کاش زبونمون لال میشد نمیگفیتیم