2777
2789
عنوان

تیز هوشانی ها بیاین

57 بازدید | 6 پست

بچه هایی که تیزهوشان رفتین از تجربه تون بهم میگین؟ دخترم داره برای تیزهوشان نهم به دهم میخونه.ولی من میترسم نتونه اونجا دووم بیاره بااینکه درسش خوبه و اهل درس خوندنه.

به نظرتون بره تیزهوشان یانمونه دولتی

من ابتدایی مدرسه عادی بودم

راهنمایی و دبیرستان فرزانگان بودم

ورودی ۸۶ تا ۹۳ بودم

واقعا جای مزخرفی بود. شاید جو بچه ها که همه درس میخونن و به فکر درسن فقط خوبه که رو آدم اثر میزاره

ولی خود مدرسه نه. ترجیح میدادم همون مدرسه عادی میرفتم

هر سال به خونوادم میگفتم میخوام بیام بیرون از این مدرسه

میگفتن اگه دربیای میگن اخراجش کردن

و با این استدلال ۷ سال زجر کشیدم. خیلی از پرسنل مدرسه و معلما آسیب دیدم. بچه ها ولی خوب بودن

۴ تا آزمون ورودی داشتیم ما. ۲ تا ورودی راهنمایی. ۲ تا ورودی دبیرستان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگه خوبه یکی میگه وقت آدم اونجا الکی گرفته میشه نمیشه برای کنکور خوب خوند. فردا میخوام تویکی از موسسه هایی که مربوط به آزمونای نیزهوشانه ثبت نامش کنم کلی هم پول میگیرن،دو دل هستم نمیدونم چکار کنم

چرا از چه نظرخود مدرسه خوب نبود؟

پرسنلش روانی بودن بنظرم😐

فکر میکردن الان پرسنل فرزانگان شدن عقل کلن. حرکاتشون اصلا برام قابل باور نیست از نظر عقلانی الان

معلما هم راهنمایی خوب بودن باز

ولی دبیرستان دیگه خیلی بد شد

اصلا هیچی درس نمیدادن چون بچه ها از قبل همه کلاس رفته بودن و بلد بودن. مدرسه جایی برای یادگیری نبود. جایی برای پز دادن معلم ها و پرسنل بود.

در کل نمیخوام یادم بیفته ببخشید وارد جزئیات نمیشم😁 خاطرات خوبی ندارم

چرا از چه نظرخود مدرسه خوب نبود؟

قطعا سطح ش بالاتر رقابت بین بچها باشه بهتر درس میخونن

دیگه مدیر و معلم بداخلاق همه جا هست ب نظرم بفرست بهتر 

جو مدرسه های دولتی مث زمان ما نیست خیلی بد شده

دخترخاله م راهنمایی میگه دوستام گل میکشن. 

سطح ضعیف تو مدرسه دولتی زیاد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......