sofiya73 مدیر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 عنوان توروخدابیاین سونوی منوببینید🥺🥺🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست خیلی نگرانماین میوم وکوفت وزهرمارخطرناکه؟نمیشه بارداربشم؟؟؟🥹🥹🥹🥹🥹😔😔😔😔 خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻 1403/08/12 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 سلام عزیزم شما تعیین جنسیت رفتین؟ میشه بگین ممنون عزیزدلم سلامفعلادارومصرف میکنم ماه بعدانشاا...اگ اوضاع فولی خوب باشه میرم خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 عزیزدلم سلامفعلادارومصرف میکنم ماه بعدانشاا...اگ اوضاع فولی خوب باشه میرم ان شاا.. ب سلامتی.ای یو ای تعیین جنسیت رفتین؟ کجا؟ میشه توضیح بدین؟ خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 ان شاا.. ب سلامتی.ای یو ای تعیین جنسیت رفتین؟ کجا؟ میشه توضیح بدین؟ گلم هنوای یوای نرفتمماه بعدانشاا...مثبت شم حتمامیام همینجابرات میگمفعلامنوشوهرم هردورژیم هستیم ودارومیخوریمدعاکن مثبت شم باجنس دلخواه قطعامیام ریزب ریزکارامومیگم💙 خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 گلم هنوای یوای نرفتمماه بعدانشاا...مثبت شم حتمامیام همینجابرات میگمفعلامنوشوهرم هردورژیم هستیم ودارو ... ان شاا.. برات دعا میکنم🙏🩵 خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 ان شاا.. برات دعا میکنم🙏🩵 ممنون عزیزدلم سرنمازات دعام کن اسمم سمیراس خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 ان شاا.. برات دعا میکنم🙏🩵 سلام گلم من ای یوای رفتم امامتاسفانه منفی شد🥺 خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 سلام گلم من ای یوای رفتم امامتاسفانه منفی شد🥺 اهان.اشکال نداره.اینکه بعضی ها میگن ای یو ای منفی شده منظور شماها اینه ک نگرفت کلا اون ماهی ک انجام دادی.یا اینکه جنسیت دلخواه نشده؟کدوم؟چون فرق میکنه.خب نشه ک اشکال نداره باز چند ماه بعد مجدد تکرار میکنی.ولی اگر جنسیت دلخواه نشه بده. خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 سلام گلم من ای یوای رفتم امامتاسفانه منفی شد🥺 قبلش عکس رنگی انداخته بودی؟ خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 قبلش عکس رنگی انداخته بودی؟ ن گلم عکس رنگی ندادماره منفی شد یعنی باردارنشدم خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 ن گلم عکس رنگی ندادماره منفی شد یعنی باردارنشدم قبل ای یو ای حتمااا باید عکس رنگی بگیریمنم یبار رفتم iui عکس رنگی ننداختم.نگرفت.چند ماه بعد ک مجدد میخواستم برم iui عکس رنگی انداختم همون ماه طبیعی باردار شدم.البته برای تعیین جنسیت اون ماه اقدام نکن خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 قبل ای یو ای حتمااا باید عکس رنگی بگیریمنم یبار رفتم iui عکس رنگی ننداختم.نگرفت.چند ماه بعد ک مجدد م ... شماتعیین بودی یا ای یوای معمولی؟؟ خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 ن گلم عکس رنگی ندادماره منفی شد یعنی باردارنشدم اشکال نداره.احتمالا لوله هات بسته ست.....حالا چند ماه بعد مجدد تکرار کن.قبلشم عکس بندازپیش کدوم دکتر رفتی کجا انجام دادی؟ خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 شماتعیین بودی یا ای یوای معمولی؟؟ معمولی بودم.ک نگرفت.رفتم عکس رنگی انداختم طبیعی باردار شدم همون ماهی ک عکس انداختم خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
sofiya73 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 1807 اشکال نداره.احتمالا لوله هات بسته ست.....حالا چند ماه بعد مجدد تکرار کن.قبلشم عکس بندازپیش کدوم دکتر ... مشهدمپیش دکترتیموری کلینیک ناباروری نسل امیدمن آندومتریوزم🥹تنبلی وفیبروم هم دارم😒ازعکس رنگیم میترسم خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
فصل_بهار_زیباست عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1118 مشهدمپیش دکترتیموری کلینیک ناباروری نسل امیدمن آندومتریوزم🥹تنبلی وفیبروم هم دارم😒ازعکس رنگیم میترس ... منم فیبر داشتم.اگ سایزش کوچیکه مهم نیست.اگر بالای ۵سانته ۸سانت ۱۰سانت برو بردار خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍