2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تلوزیون قاعده قانوناش سخته هرچیزیم نمیشه توش بگن دست و بالشون بسته است 

احتمالا پول هم توش کمتره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمیدونید واقعا؟

تلویزیون محدودیت زیاد داره

قضایایی هم پیش اومده ک خیلیا ترجیح میدن مستقیم برای صدا و سیما کارنکنن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برو تلوزیون رو روشن مگه چیزی هم داره ببینی

من فقط شبکه نمایش رو دوست دارن که اونم مدتیه علاقه پیدا کرده به فیلمهای سابیده دفاع مقدس

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمایش خانگی هم چیز خاصی نداره به زور زندگی لاکچری و سلبریتی و تیپ های رنگ و وارنگ میخوان به سریالای ...

باز اون درپیت رو میشه نگاه کرد 

تلوزیون رو اصلا نمیشه روشن کرد 

من سریالای ایرانی نمیبینم ولی تو نمایش خانگی هم سزیالای جالبی نیست همشون فاز مافیا و گنگستری و قتل و .... گرفتن 

آخرین سریال خوبی که دیدم بین ایرانی ها در انتهای شب بود

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

من سریالای ایرانی نمیبینم ولی تو نمایش خانگی هم سزیالای جالبی نیست همشون فاز مافیا و گنگستری و قتل و ...

درسته بیشتر فیلما جنایی شده ولی سرگرمی و طنز هم داره 

جوکر خوب بود دیگه