2777
2789
عنوان

خانم بیاید لطفا عذاب وجدان دارم

241 بازدید | 41 پست

خالم عصری زنگ زد احوال پسرم رو بگیره بی نهایت دوسش داره بعد ی لحظه بهش گفت منگوله دیگ 

ایقد ناراحت شدم جدیدا بهش میگ چون پسرم ی کم دیر متوجه دستورات میشه کم توجه هست بهش گفتم خاله بار اخرت باشه بهش همچین حرفی میزنی اگ بزنی دیگ رابطمون تموم هست مامانم و اجیمم میگفتن بهش ب اونا هم گفتم دیگ ن رفت وامدی باهاتون میکنم نه شما بیاین میترسم رو پسرم اسم بمونه؛خالم ناراحت شد بنظرتون بد گفتم بهش؟؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بهترین کار رو کردی اگه تذکر ندی روش میمونه این اسم 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

حرف خوبی زدی اما کاش از این به بعد دیگه درمورد اینکه دستورات رو یکم دیر متوجه میشه یعنی حرفت رو دیر می‌فهمه جلوی کسی جز شوهرت نگی 

یعنی بین خودتون سه تا بمونه 

ممکنه واقعا روش اسم بذارن و روی بچه تاثیر بذاره خوب کردی گفتی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

ولی میتونستی یجور دیگه هم بگی مثلا بگی خاله منگل چیه پسرم اغاست اغا

بهش گفتم عزیزم حدود هفته پیش اومده بود خونمون دوباره به پسرم همینو گفت منم گفتم نه خاله فلان کار رو بلد فلان جملات رو میگ خیلی باهوش هست امروز از صبح باهاش کار کردم شکل مربع و مثلث رو یاد گرفت دایره رو هنوز اوکی نشده

کاری با خالت ندارم ، ولی چون گفتی کم توجهه ، بچه تو یه تست بیلی ببر

چند سالشه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
حرف خوبی زدی اما کاش از این به بعد دیگه درمورد اینکه دستورات رو یکم دیر متوجه میشه یعنی حرفت رو دیر ...

اره راستش دو روز پیش بردمش کاردرمانی ب کسی نگفتم فقط پسرم متوجه شد با همسرم قصد ندارم حتی ب خواهرامم چیزی بگم امان از وقتی کسی بفهمه عیب میزارن رو بچه