2821
2789

عزیزم من داشتم پیش هرکیم بگی رفتم دعا ها فقط موقتین هیچ کاری نمیکنن یه سری سوره هست باید تا 41 روز بخونی برا اصلاح همزاد وولی من خوندم اثر نکرد شما ازار دیدی تو خواب تو اتاق فک میکنی کسی کنارته؟ تحرکات جنسی یا ریزش مو داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من داشتم پیش هرکیم بگی رفتم دعا ها فقط موقتین هیچ کاری نمیکنن یه سری سوره هست باید تا 41 روز ب ...

این ادما یکسری دعا نویسن که که سر کارشون با کتاب واین چیزاست نهایت یه موکل داشته باشن که دم گوششون یه چیزی بگه این ها هم تکرار کنن برای کسی که رفته پیششون

این ادما یکسری دعا نویسن که که سر کارشون با کتاب واین چیزاست نهایت یه موکل داشته باشن که دم گوششون ی ...

نمیدونم من دیگه سراغ این ادما نرفتم ولی خب من رو بدنم گاهی بی دلیل جای کبودیه حس میکنم یکی کنارم میخوابه و چیزا دیگه بهم گفتن حرز ابی دجانه خوبه ولی نرفتم بگیرم اونو هنوز 

عزیزم من داشتم پیش هرکیم بگی رفتم دعا ها فقط موقتین هیچ کاری نمیکنن یه سری سوره هست باید تا 41 روز ب ...

گلم من از نظر روحی حال خیلی خرابی دارم و واقعا شاد نیستم 

انگاری یه چیزی از درون داره منو میخوره غم دارم 

حتی به این فکر میکنم برم پیش روانپزشک 

گلم من از نظر روحی حال خیلی خرابی دارم و واقعا شاد نیستم انگاری یه چیزی از درون داره منو میخوره غم د ...

اون میتونه از همزاد نباشه هر علامتی که همزاد نیست الکی گغتن بهت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز