2777
2789

سه سالشه چند وقته که تو همممممه کارامون دخالت می‌کنه میگه شادی می‌خواد کمک کنه آشپزی میکنم یه سر کار رو اون باید انجام بده دم به دقیقه میاد میگه بلندم کن غذا رو نگاه کنم صبحانه ناهار شام اون باید بیاد لقمه بگیره بزار دهنمون هم خودم هم شوهرم مثلا شوهرم از سرکار رسیده خسته و بی‌حوصله است خیییلی اذیتش می‌کنه مثلا دو ساعت لقمه تو دستشه تا خانم یه ذره سس بریزه رو لقمش...هر کار میکنم از سرش نمیفته هر چی صحبت کردم فایده نداشت امروز رسماا روانیمون کرد انقد به همه چی گیر دهنمونو سرویس کرده با این کمک کردنش یه راه حل بدید دیگه خل شدم از دستش

خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم . 

یه تایمی باهاش مامان بازی کن . بگو فقط توی اون تایم بهمون کمک کن . مابقی رو بازی کن یا یه سری کار کوچولو ازش بخواه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
دختر منم پنج سالشه رفتارای مشابه داره هبچی مدارا میکنیم تا این دوران بگذره

اصلا حالیش نیست امروز خیلی دعواش کردم حوصلمونو واقعا سر برده دیگه حالم از کلمه کمک کردن بهم میخوره نمی‌دونم کی گفته بچه ها باید به پدر مادر کمک کنن 

خدایا دوستت دارم

خربزه خوردی پای لرزش بشین 

ناراحت نشیا شوخی کردم 

ولی بزرگ کردن بچها هرکدوم یه سری سختی‌های خاص داره 

من دلم برا مامان بابام میسوزه واقعا 

من الان 18 سالمه بیش فعالی دارم 

تو بچگی رسما روانیشون میکردم 

داداشم که الان 5 سالشه یه بیماری ژنتیکی خطرناک داره که تا آخر عمرش باهاش باید تحت کنترل باشه 

اینارو گفتم خدارو شاکر باش که سالمه بزار هرچقدر میخواد اذیتت کنه  بلاخره بزرگ میشه 

ولی تو و همسرت تا جایی که میتونید باهاش راه بیاید

باید با بازی از سرش بندازید .مثلاً اون که گفتی می‌خواسته برا باباش لقمه بگیره .باید همسرت می‌گفت دلم میخواد بهت کمک کنم.بعد با بازی غذاشو میخورد.این کارا یه سنی داره مطمئن باشید از سرش میفته

آخی عزیزم . یه تایمی باهاش مامان بازی کن . بگو فقط توی اون تایم بهمون کمک کن . مابقی رو بازی کن یا ی ...

خیلی کارا کردم ..خیلی باهاش بازی میکنیم ..بهش میگم بعضی کارت رو بچه ها نمیتونن کمک کنن ولی باز میگه شادی می‌خواد کمک کنه

خدایا دوستت دارم
اصلا حالیش نیست امروز خیلی دعواش کردم حوصلمونو واقعا سر برده دیگه حالم از کلمه کمک کردن بهم میخوره ن ...

عزیزم تو ذوقش نزن اون فقط شمارو داره میخواپ بهتون محبت کنه راهشو بلد نیست

عزیزم هیچ بچه ای با گریه دورازجون نمرده شما خیلی بها دادی آزادی مطلق نگفتن آزادی با شروط برای زیر هف ...

عزیزم امروز خیلی دعواش کردم ولی خیلی سرتقه اصلا کوتاه نمیاد با اینکه خیلی هم گریه کرد

خدایا دوستت دارم
اصلا حالیش نیست امروز خیلی دعواش کردم حوصلمونو واقعا سر برده دیگه حالم از کلمه کمک کردن بهم میخوره ن ...

بچه‌ها با هم فرق دارن.‌ صبوری کن. من پوستمو دور از جونت کلفت کردم. البته دختر من ۱۵ ماهشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟