2777
2789
عنوان

تو 33روز 2کیلو کم کردم

163 بازدید | 8 پست

از 8مهر رژیمم

امروز وزن کردم دیدم 2کیلو فقط کم کردم

انــــــــــقــــــــــدر ناراحت شدم

نشستم انقدر خوردم وخوردم که الان حالت تهوع دارم

سری های قبل که رژیم میگرفتم حداقل ماهی 5کیلو کم میکردم ماه اول

ماه دوم به بعد 3تا 4 کیلو

حالاامروز که دیدم بعد از 33 روز  فقط دو کیلو کم کردم خیلی ناراحت شدم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وای چقد منی

منم وقتی میبینم در ند انتظارم کم نکردم پرخوری میکنم میگم گور پدر رژیم بعد فرداش نیم کیلو میره روش مثل هاپو به غلط کردن میفتم باز رعایت میکنم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اتفاقا همین طوری کم کم وزن کنی بهتره،هم بدنت عادت می‌کنه باعث میشه دوستت خراب نشه و زود هم وزنی که کم کردی برنمی‌گرده 

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو نهایتا ماهی ۳ کیلو کم میکنم خیلییییی ناراحتم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ورزش کن سوخت و سازت میره بالا . غذا چقدر میخوری؟

طبق رژیم که دکتر داد

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
۲کیلو که کمه. چون ماه اول بیشتر آب بدن کم میشه

حرف منم همینه دیگه