2777
2789

بچه ها من شیش ماهه با همسرم زندگی میکنم قبل از ازدواج وقتی دوست بودیم و خونش رو عوض کرده بود وسایل خونه ی جدیدش رو با سلیقه ی من خرید واسه همین من جهیزیه نبردم (هرچند در غیر این صورت هم پدرمم درکل جهیزیه نمیداد )

الان یخچالمون رو تصمیم گرفتیم عوض کنیم در کمال ناباروری بابام گفت من واستون هدیه میگیرم

من امروز رفتم دیدم مارک های خوب خارجی هیچ کدوم گارانتی نداشتن🤔 ولی ایرانیا همه چند سال گارانتی داشتن

اینم بگم ایرانی ها هم همچین ارزون نبودن 

به نظر شما کدوم مارک بهتره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر برات هزینه میکنه؟ زیبایی برات مهمه یا جا داری؟اگر مورد اوله ساید وگرنه دوقلو بردار . ایرانی خوب زیاد داره دیپوینت و الکترو استیل 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

ساید ال جی 

سایزش هم بستگی به خودتون داره اگه مواد غذایی رو تازه تازه  خرید میکنی کوچکتر و اگر ذخیره کن هستی  ۳۴ فوت و بزرگ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.