2777
2789
عنوان

😔دعا😔

621 بازدید | 12 پست

سلام بچها دعا کنید برای بابام پاشو قطع نکنن بخدا دارم روانی میشم بدبختی پشت بدبختی .....کم اوردم 😢😢😢😢

دیگه ن مامان دارم نه بابا میشه واسه شادی روحشون یه صلوات بفرستید ...😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم حتما...چیشده؟؟؟؟

پاش سوخته عفونت کرده حالا چون گوشتشم رفته قندم داره گفتن قطع شه باید بستری میشد امروز فردا عمل نزاشتم از بس گریه کردم 😢😢😢فدای دلت

انشالله زودتر خوب بشن 😔

امروز چه روز بديه

از صبح خبراي بد ميشنوم 

شوهر خواهرمم رفته زندگي نباتي 

التماس دعا دارم از همه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پاش سوخته عفونت کرده حالا چون گوشتشم رفته قندم داره گفتن قطع شه باید بستری میشد امروز فردا عمل نزاشت ...

ای خدا😢😢😢😢انشالا ک سلامت باشن همیشه و پاشونم قظع نشه😢😢خدا خودش کمکتون‌کنه

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
سلام من یه دعا نویس خوب میشناسم خانم محمدی 09389204582 کارمن انجام شد

من واسع کار دیگه میخوام هزینهاش چقده

این سایت درباره علوم غریبه اطلاعات خوبی داره من از دعای محبت که اینجا بود استفاده کردم و جواب گرفتم ...

من پدرم دیگه فوت شده