2777
2789

فقط قبل از بیرون زدنش درد داره یا بالا اومدن دندونم درد داره دندوناش اومده بیرون نیش زده ولی همش بی قراره گریه میکنه بخاطر رشد دندانش یا چیز دیگس؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

قبلش و بعدشم درد داره استامنوفن بده بهش 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش و بعدشم درد داره استامنوفن بده بهش

چقد بدم همون دو برابر وزن؟هز چند ساعت 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
اگه دندونی درست کنی براش دیگ گریه نمیکنه

دندونی چی هست؟

دندونی چی هست؟

یه آشه که ترکیب آب و گندم و نخود بعضیا لوبیا هم میکنن نمک هم بزن بهش از شب بزارش زیرشو کم کن فردا بده بهش بخوره خودتونم بخورین ب همسایتونم بدین

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

یه آشه که ترکیب آب و گندم و نخود بعضیا لوبیا هم میکنن نمک هم بزن بهش از شب بزارش زیرشو کم کن فردا بد ...

مرسی حتما درست میکنم❤️