2777
2789
عنوان

اقا بیاید عکسم 📷🤌🏻

350 بازدید | 30 پست

یه بخش ازصورتمو میذارم بدون عمل وارایش وفیلتر و... فقط یه تینت کمرنگ زدم.  دوستم عمل بینی داره وابرو هم کاشت کرده بهم میگه چهره ت خیلی ساده س وبرو ژل بزن که تغییر کنی، البته ازدماغم راضی نیستم وقراره عمل کنم فقط کلی بگید چه حسی دارید نسبت بهم🙏🏻

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

بذ

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتم گل

خیلی خوشگلییی دماغت نیازی به عمل ندارع

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

چینگدر نااازههههه 

بینی عالییی 

لبا عالییی 

کلا پرفکته خوشگلم 😍😘

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

قشنگی

ممنون گل لطف داری 🙏🏻

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

چقد شبیه اون دختره تو اینستایی ک‌ شوهرش خارجیه

کدوم؟ خوبم یا ضایع؟ 

خیلی خوشگلییی دماغت نیازی به عمل ندارع

قربونت برم مهربون ممنون که دلداری میدی بهم🥲🌹❤