2777
2789
عنوان

تجربه قارچ پوستی سفید رنگ داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 54 پست
برای منم ابتدا اونجا بود.‌..پودر گوگرد زرد تو بارداری مشکلی نداره؟

من پماد کلوتریمازول میزدم در حین درمان،  گوگرد و زرد و حنا رو ترکیبی زدم همینی که تو سایتا نوشتن  پوستم آنچنان سوخت که رد سوختگی گذاشت استفاده نکنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پماد کلوتریمازول میزدم در حین درمان، گوگرد و زرد و حنا رو ترکیبی زدم همینی که تو سایتا نوشتن پو ...

میخواستم امتحان کنم به شما هم بگم

دیدم استفاده کردی قبلا😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پماد کلوتریمازول میزدم در حین درمان، گوگرد و زرد و حنا رو ترکیبی زدم همینی که تو سایتا نوشتن پو ...

بنظرم حنا خوبه استفاده کن ولی گوگرد نه چون بارداری به وقت جذب خونت میشه واسه جنین ضرر داره

تو بارداریم رو صورت هم اومده بود خود به خود رفت ولی پوست سرم موندهبرای استرس‌های طولانی مدت علتش برا ...

سفید رنگ بود ؟ کجای صورتتون بود ؟ الان چند وقته میگذره خوب شده ؟ به رنگ طبیعی پوستتان شده یا نه

خواهشا جواب سوالامو بدید

آره من دارم باردارم هستم کل صورتم و سینه ام افتاده دکتر دوتا پماد داده بدتر شده متاسفانه

قارچه؟ چه رنگی هست لکه ها ؟ روی صورتتون کجاها هست ؟ چند وقته دارو استفاده میکنی؟ اسم داروهاتون چی هست ؟ 

خواهش میکنم جواب بدید 

قارچه؟ چه رنگی هست لکه ها ؟ روی صورتتون کجاها هست ؟ چند وقته دارو استفاده میکنی؟ اسم داروهاتون چی هس ...

اره قارچه سفید سفید دایره ای بعدش افتضاح پوسته میده کل گونه هام هست رو چونه ام هست پماد هیدروکورتیزون و کلوتریمازول داده یه مدت محو میشه دوباره شروع میشه

اره قارچه سفید سفید دایره ای بعدش افتضاح پوسته میده کل گونه هام هست رو چونه ام هست پماد هیدروکورتیزو ...

من زیر بقل هم به اندازه دو بند انگشت دارم از همه لکه هام  سفید تر هست ، داروها هیچ تاثیری نداشتن ولی رو صورتم بد نبود تاثیر داروها به نظرم شوینده میکونازول هم روزی دو بتر بزنید و بشویید