2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شدیددددد از۶هفته تا۱۲.۱۳هفته ی بارم خونریزی شدید ودفعه دوتالخته اندازه کف دست

خب بچتون موند؟

چکار کردین خوب شدین چیا خوردین 

تروخدا راهنماییم کنین 😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره بعد از چند ساعت خوب بودم

خوشبحالت 

منم ب نظرت خوب میشم 

شرتم پر نمیشه هم میرم دسشویی میاد 

از دیشب سه تا شیاف گذاشتم لکه بینی اولم چند هفته قبل بود هم گذاشتم بعد چند ساعت خوب شد این نمیدونم چرا اینقد طول کشید 

برام دعا کن ابجی فردا دیگه دکترم میاد میرم تروخدا دعا کن کاریش نشه😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

منسابقه سقطم داشتم اخه خیلیییی نگرانم همش میگم نکنه کایش بشه

منم سابقه سقط دارم بچه اولمم تااخرش استراحت مطلق سراینم شیاف وامپول پرژسترون نترس عزیزم انشالله بسلامت بغلش میکنی

منم سابقه سقط دارم بچه اولمم تااخرش استراحت مطلق سراینم شیاف وامپول پرژسترون نترس عزیزم انشالله بسلا ...

جدی 

پس منم استراحت مطلق باشم تا اخر بارداری یعنی ؟ 

خیالم راحت باشه میمونه؟ همین شیافو استفاده کنم؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه نگو دیگه ن میشه نفس کشید ن خوابید ن راه رفت ن حتی مثل آدم نشست ...هم نگران وزن نی نی هستم هم حوصل ...

آخ گفتی منم مثل خودت نه خواب دارم نه خوراک نفس تنگی که امونمو بریده منم ۶ آذر زایمانمه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

برا منم اتاق خوابم مونده تمیز کنیم🥺حالا وارد ۳۶ ۳۷ بشی بدتر میشه...من خوابیدنی نمیتونم پهلو ب پهلو ...

منم همینم فکر کردم سرما میدم اینطوریم طبیعیه هی قلنج میشکنه؟😅

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

جدی پس منم استراحت مطلق باشم تا اخر بارداری یعنی ؟ خیالم راحت باشه میمونه؟ همین شیافو استفاده کنم؟

منم اوایل هماتوم داشتم خونریزی کردم دفعه اول شدید بود در حدی که رفتم بیمارستان گفتن احتمالا داره سقط میشه اما خداروشکر موند با همون شیاف موند البته من از واژن میزدم شیافو 

استراحت کن شیافو به موقع بزن انشالله درست میشه نترس