بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نگو دیگه ن میشه نفس کشید ن خوابید ن راه رفت ن حتی مثل آدم نشست ...هم نگران وزن نی نی هستم هم حوصل ...
آخ گفتی منم مثل خودت نه خواب دارم نه خوراک نفس تنگی که امونمو بریده منم ۶ آذر زایمانمه
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
جدی پس منم استراحت مطلق باشم تا اخر بارداری یعنی ؟ خیالم راحت باشه میمونه؟ همین شیافو استفاده کنم؟
منم اوایل هماتوم داشتم خونریزی کردم دفعه اول شدید بود در حدی که رفتم بیمارستان گفتن احتمالا داره سقط میشه اما خداروشکر موند با همون شیاف موند البته من از واژن میزدم شیافو
استراحت کن شیافو به موقع بزن انشالله درست میشه نترس