2777
2789
سزارین هستی ؟؟؟ استرس چی دیگه راحت میشی حداقلش دل سیری به کمر میخوابی نفس کشیدن هاا راحته

اره قرارع برم سزارین

نهههه میدونم بچه بیاد کارم سخت تر میشه

میخام همینجور باردار بمونم😂😂

هفته چندمی.

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکت رو بستی ؟؟؟ برای ساک خودت چیا برداشتی ؟؟؟

اره

برا نی نی وسایل شوینده پوشک دستمال مرطوب دو دست لباس یدونه سرهمی شیشه شیر حوله پتو اینا برداشتم

برا خودم نوار بهداشتی سایز بزرگ...شو.رت ازون بزرگا😂لباس گرم از جوراب بگیر تا شلوار و اینجور چیزا...لوازم آرایشی بهداشتی...

خب چیزی نمونده ک🥲

نه نگو دیگه ن میشه نفس کشید ن خوابید ن راه رفت ن حتی مثل آدم نشست ...هم نگران وزن نی نی هستم هم حوصله پر خوری ندارم 

خونه تکونیم‌ هنوز مونده و....

نه نگو دیگه ن میشه نفس کشید ن خوابید ن راه رفت ن حتی مثل آدم نشست ...هم نگران وزن نی نی هستم هم حوصل ...

برا منم اتاق خوابم مونده تمیز کنیم🥺

حالا وارد ۳۶ ۳۷ بشی بدتر میشه...من خوابیدنی نمیتونم پهلو ب پهلو بشم استخونام صدا میدن

میدونی چقدره وزن نی نی؟😍

خوبه دیگهنگران وزنش نباش...چیزای مقوی بخور فقط

واسه شما چقدر بوده

من فردا باید برای ی کاری برم خرید ولی دلم میخواد زار بزنم از درد .....

بعد شکمم خیلی خیلی اومده پایین وقتی میشینم شکمم میفته روی قوزک پاهام😂😂

من توده توسینم درآورده نگرانم زودتربگذره برم درش بیارم دعاکن خدارحم کن ب بچهام 😭😭😭خوب بشم زود کار ...

عزیزم من دخترعمو شوهرم انحام داد عملشو البته زود فهمید ولی تو مطب براش انحام داد بدون بیهوشی و اینا

شکم شما هم خییلی بزرگ شده؟؟

من که احساس میکنم خیلی ضایع بزرگ شده... تیز شده خیلی جلو اومده

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم