2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دوخت چی پس؟ 

هر قسمت خیاطی جداگانه باید اموزششو ببینی. اما اگر تلاش کنی و ی اموزش باکیفیت ببینی و خودتم دنبال نکات بیشتر باشی بله میشه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مادرم با اصرار  تابستان ها  میفرستادم   خانه همسایه  آموزش خانگی الگو  خیاطی 

الان تاثیراتش می بینم   گاهی  دامن را تبدیل به شلوار میکنم گاهی  تونیک را به  تی شرت و.....

اصلا  بعید نیست که  شما  با آموزش کوتاه و تمرین بتوانید خیاط حرفه ای شوید

اگه علاقه داری حتما موفق میشی .ضمن اینکه الان الگوهای آماده هست کار خیاطی رو هم شیرین کرده هم راحت ، دو سه بار تجربه میکنی اشتباهاتت دستت میاد .نترس 

فیشیال حرفه ای و ارزون با متریال کره ای و اسپانیایب درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌