الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه معلم کلاس اول میگفت توی یه شهرستان معلم کلاس اول بودم روز اول به بچهها گفتم بیان قصه بگین یکی از بچه ها اومد گفت مامانم با بابام دعواش شد بابام زد تو سر مامانم مامانم هم شلوار بابامو کشید پایین .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
دختر من جمله سازی با ران رو نوشته بود ران مادرم نرم است😱😱سیخ رو هم نوشته بود پدرم سیخ داردمعلمشون ...
بچه خواهرم با کثیف جمله ساخته بود....معلم من کثیف است😂معلمه عکس از صفحه اش گرفته بود واسه خواهرم فرستاده بود🤣🤣🤣معلمه به بچه میگه چرا اینو نوشتی من کجام کثیفه؟بچه گفته خانوم ناخنات.زیرش چرک داره😂😂😂😂