2777
2789
عنوان

دعواز عجیب دوتا همسایه مون😳😳😳

260 بازدید | 10 پست

کنار خونمون دوتا خونه قدیمی حیاط‌دار هست، صبح پاشدم دیدم خانم‌های این دوتا خونه دارن بهم فحش میدند و دعوا بالا گرفته، یکیشون گفت پسرت گوه خورده دخترمو حامله کرده😱 اونم گفت دخترت اگه خراب نبود دم میتکوند برای پسرم 😐 باز در جوابش گفت باید پسرتو عقیم کنی😂 (من شاخ درآوردم😳) اون یکی گفت چرا مظفرمو عقیم کنم تو اون فیفی خرابتو عقیم کن😳 کم کم فهمیدم دارند درمورد دوتا سگ حرف میزنند😂خدا لعنتتون کنه😂

😂

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واده فاک 

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

😂😂😂از دست این حیوان دوست ها 

تا اونجایی که میگن بچم اوکیه به ما ربطی نداره فقط لطفاً وقتی با آدم روبرو میشن نگن چطوری خالش با خاله بازی کن😐😐من کجام سگه یا گربه اس که خالش باشم 😕

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

😂😂😂از دست این حیوان دوست ها تا اونجایی که میگن بچم اوکیه به ما ربطی نداره فقط لطفاً وقتی با آدم ر ...

من پرستارم.خانمه اومده میگه خانوم من فقط اتاق خصوصی میخوام.دخترم باید پیشم باشه.تو بغل من خواب میره.تینای من کوچیکه.تنهایی میترسه.وابستمه....منم گفتم خب شاید واقعا بچه اش کوچیکه و اینا.....دیدم یکی سگ به بغل اومد توی اورژانس.به سگه میگه جانم مامان.تینای مامان😳😳😳به خانوم پرستار بگو مرسی🤣🤣🤣🤣🤣ای ریدم تو حلق تینا خانوم🤣🤣🤣🤣🤣