2777
2789

لطفا با دلهای پاکتون برا خواهرم دعا کنید رضایت بده که خواهرم بچه دار شه و دست از جلوگیری برداره . خواهرم تنها همسر شوهرشه خیلی از نی نی سایت ها می پرسن حتما زن دوم  که رضایت نمیده

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچه نمیخواد واس چی خواهرت اصرار میکنه 

پس فردا دنیا اومد پسش زر تو جواب بچه رو میدی؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خواهرت بچه میخواد یا نه ؟

خیلی میخاد

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

خب بچه نمیخواد واس چی خواهرت اصرار میکنه پس فردا دنیا اومد پسش زر تو جواب بچه رو میدی؟

حق هر زنیه که بچه دار شه

بچه دار بشه؟ میخوای بچه رو بدبخت کنی؟ وقتی عرضه نداره میگه جلوگیری کن، دوروز دیگه چطور پدری میخواد ب ...

مرد خوبیه اما با بچه مخالفه خواهرم میگه خرجش خودم میدم اما شوهرش میگه همه چیز گرونه

خب چرا نمیخوان زوری که نمیشه بچه دار شدن باید تصمیم دونفره باشه

از اول میگفت بچه نمیخاد 

شاید دلش بچه نمیخواد

از اول میگفت نه خواهرم به پاش بسوزه

حق هر زنیه که بچه دار شه

حق هر مردیه که بچه بخواد یا نخواد 

یه تصمیم دو طرفس 

مسلما اگر مرد بچه نخواد و بچه بیاد اونو پس میزنه و گناهش گردن خواهر شماست که به خاطر دل خودش دل بچه رو میخواد بسوزونه 

بچه یه چیز اسباب بازی نیست که همه دلشون بخواد داشته باشن باید به شرایطشون نگاه کنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مرد خوبیه اما با بچه مخالفه خواهرم میگه خرجش خودم میدم اما شوهرش میگه همه چیز گرونه

راست میگه همه‌چیز گرونه ولی قرار بر این نیست خواهرتون خرج بچه رو بده

این مرد هنوز به بلوغ فکری نرسیده!! 

از کجا معلوم دو فردا دیگه که خواهرت بچه دار شد شوهرش غیبش نزنه؟ 

بچه رو با این وضعیت بی پولی میخواد چیکار کنه؟ حتی خود شوهره هم میگه پول ندارم بچه نگه‌دارم

نزارید بچه حسرت زندگی خوب رو بکشه

💜ARMY💜

حق هر مردیه که بچه بخواد یا نخواد یه تصمیم دو طرفس مسلما اگر مرد بچه نخواد و بچه بیاد اونو پس میزنه ...

پس طبق نظر شما فقط نظر مرد اینجا مهمه پس زنه چی  اینکه دعا کنیم برا خانم چیزی نمیشه

...
حق هر مردیه که بچه بخواد یا نخواد یه تصمیم دو طرفس مسلما اگر مرد بچه نخواد و بچه بیاد اونو پس میزنه ...

پس طبق نظر شما فقط نظر مرد اینجا مهمه پس زنه چی  اینکه دعا کنیم برا خانم چیزی نمیشه

...