2777
2789

سلام...ممنون که اومدین.

سوالم اینه.موهامو چندماه پیش n7گزاشتم بدون دکلره...خب میدونید دیگه یه قرمز نارنجی شد....بعد ۱ماه روش رنگ مشکی پر کلاغی گذاشتم...

الان مشکل من اینه..هر وقت رنگ مشکی میزارم.بعد یکماه شستن از رو موهام پاک میشه .مخصوصا پشت موهام...دوباره یه قهوه ای بدرنگی ظاهر میشه....می‌خوام بدونم راه حلی دارید.به رنگ مو مشکی چی اضافه کنم .که ماندگار بشه؟؟؟چون قبل گذاشتن اون n7هروقت مشکی میزاشتم...پاک نمیشد.عملا ۶ماه طول می‌کشید تا از رو موهام بره یا کدر بشه...(از عوارض رنگ مو مشکی پرکلاغی هم مطلع هستم)فقط می‌خوام  مشکیم فیکس باشه.ممنون از راهنماییتون...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رنگ سردرمیارم ولی تا به حال علاقه ای ب پرکلاغی نداشتم چون رنگی ک لامصب نمیره نمیدونم برای شما چرا ...

رو موهای طبیعیم نمی‌رفت.حتی رو قهوه ای یا شرابی.دکلره تا پایه ۶هم گزاشتم نرفت....این یبار نمی‌دونم چیشده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
رو موهای طبیعیم نمی‌رفت.حتی رو قهوه ای یا شرابی.دکلره تا پایه ۶هم گزاشتم نرفت....این یبار نمی‌دونم چ ...

یه بار دیگ بزار ببین چی میشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی