کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨ 💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸 #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اونقدر خسته م که نمیخام نفس بکشم،دیگه باورم شده یا خدا اون خدایی نیست که بقیه از مهربونیش میگن یا اصلا نمیخاد برا ما وچراشو نمیدونم ولی خییلی خسته م کاش حداقل راصی شه نفسمو قطع کنه
از صبح ک بیدار شدم تنهام با کسی حرف نزدم با خودمم با صدا حرف نزدم برق خاموشه حال ندارم روشن کنم خونه تاریکه . از صبح تو اینستا و نی نی سایتم 😔😔 از این شررایطم متنفرم
ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨ 💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸 #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊
فقروبدبختی ای که دست از سرمون برنمیداره به هر جا بگی چنگ زدیم هررررجا،هر راهیو رفتیم که هرکس رفته بود نونش تو روغن بود واینکه دخترمو از دست دادم دیگه علنا توانی برا زندگب ندارم دارم منت عزرائیلو میکشم