2777
2789
ابروهاشون باریک وکوتاه چشاشون گرد البته از نظر من😂

سلیطه ها اکثرا خشمگینن

شاید استاتر اون موقع عصبانی بوده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه خانمی پارسال به یه بنده خدا گفت سلیطه

تو بحث، شاهد داشت

دادگاه بخاطر واژه ی سلیطه، شش میلیون جریمه ش کرد! 

میزدی تو دهنش. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی جواب دادی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

کاری با حرف ایشون به شخص شما ندارم ولی این حقیقته که چشم ها خیلی چیزا رو به ادم میگن

میشه چند پست بالا تر این پیاممو ببینی بگی چشماش چیا میگن لطفااا

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

بگو شما هم طرز حرف زدنت گویای خیلی چیز هاست که روم نمیشه بگم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

سلیطه ها اکثرا خشمگیننشاید استاتر اون موقع عصبانی بوده

نه واقعا عصبی نبودم چهرمم خشن نبست ولی عادت دارم ناخوداگاه پشت چشم نازک میکنم حتی وقتی تنهامم اینطپرم از قصد نیست

میشه چند پست بالا تر این پیاممو ببینی بگی چشماش چیا میگن لطفااا

از روی عکس چیزی نعلوم نیست باید باهات هم کلام باشم 

نمیدونم شایدم انرژی چشم ها لازمه هرچی هست رودرو مشخص میشه فقط

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چه درست گفتی چشام دقیقا بادومیهولی سلیطه نیستم بخدا😂

مشخصات خودمو گفتم خو 😂😂ببین بی حیا نیستم فقط زیر بار حرف مفت نمیرم برای همین همه بهم میگن شر و سلیطه ام 

دیروز زنه تایپک زده بچمو تو مدرسه چشاشو فشار میدن خودم نتونستم مدیریت کنم آروم حرف زدم ولی  مادر همکلاسی پسرم داشت جرم میداد خداشاهده من بودن ول کن نبودم تا پاشونو نمیکشیدم دادگاه پاسگاه آروم نمیشدم بهش گفتم بچه اتو از کوچه پیدا کردی مگه برگشته میگه وای نه از سرو صدا کردن خوشم نمیاد🙄🙄

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁