2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه کسی به خاطر پول دانشگاه نره

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 71 پست
خب یه جا باید تفاوت باشه بین فقیر و پولدار

درسته ولی فقیرم دل داره بنده خدا فقط گناهش اینه خانواده خوب نداره همیشه فقیرم نیستن خانواده ها من خانپادم پول دارن ولی من هیچی پول ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نمی تونید درست حرف بزنید پس سکوت کنید

آقا اینجا سایت عمومیه

مگه برای نظرخواهی تاپیک نزدی

باید انتقاد پذیر بود خب

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

چرا دروغگو؟؟ ترمی ۱۰۰ و خورده ای میلیونه، کمه؟؟

قبل انتخاب رشته که هزینه سال تحصیلی جدید اعلام نشده بود.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب خوبه که زیاد شده که هر کسی نتونه بره

پس امثال شما حقشونه که پزشک و پرستار های بی سواد با جون خودتون و عزیزاتون بازی کنن تا بفهمین این حرفتون یعنی چی

همون بچه پولدار هایی که کتاب رو دستشون هم نمیگیرن دکتر مهندس میشن و زندگی یه ملت رو به گو.ه میکشن

تا حالا عزیزتون رو بخاطر خطای پزشکی از دست دادین که اینطور حرف میزنین؟

🤍.
چرا دروغگو؟؟ ترمی ۱۰۰ و خورده ای میلیونه، کمه؟؟قبل انتخاب رشته که هزینه سال تحصیلی جدید اعلام نشده ب ...

بابا صرفا به خاطر این تاپیک‌زده که بگه من بابام پولداره و این پولا برام چیزی نیست 😁😁

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

خب یه جا باید تفاوت باشه بین فقیر و پولدار

متاسفانه البته، باید هزینه ها به صورتی باشه که هیچکس از حقوق مهمش مثل تحصیل محروم نشه ولی...

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️