2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بگین

463 بازدید | 18 پست

کسی بوده با تنبلی تخمدان باردار شده باشه؟؟ 

اگر باردار شدین لطفا بگین بارداریتون بی خطر و موفق بوده یا خدایی نکرده پر چالش و مشکل دار؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلیاااا با تنبلی تخمدان باردار شد

خودمم با تنبلی باردارشدم نا خاسته فقط با یه بار نزدیکی هیچ مشکلی هم نداشتم تو دوران بارداری سنم البته ۲۱ بود

الانم ۳۲ سالمه دومی رو اقدام کردم واسه باردار شدنم مشکلی نبوده 

بله خیلیاااا با تنبلی تخمدان باردار شدخودمم با تنبلی باردارشدم نا خاسته فقط با یه بار نزدیکی هیچ مشک ...

خداروشکر 

چه خوووب 😍😍

من میخوام باردار بشم، تنبلی دارم 

راستش دکتر گفته سه دوره قرص بخور، قرص جلوگیری و ویتامین دی داده، نمیدونم تا چه حد واسه درمان تنبلی کارساز هستن ولی خب گفت سه دوره بخور و مجدد آزمایش بده و... 

من خواستم بدون قبل از این سه دوره ممکنه باردار بشم یا نه 

دکتر بمن گفت تنبلی داری پلی کیستی ، ولی من منظم پریود میشدم ، بار اول باردار شدم خداروشکر بی خطر

خداروشکر چه خوووب😍😍

اتفاقا به منم گفت هم تنبلی داری هم چندتا کیست ریز که ارزش نداره بخوام واسشون دارو بدم بی اهمیت هستن این مدل کیست ها

خیلی خوبه که بالاخره هر ماه میشی

آره عزیزم هرماه میشم ولی تعجب می‌کنم اکثرا اینایی که تنبلی دارن یا هرماه با تاخیر پریود میشن یا حتی ممکنه پریود نشن

ولی من هر ماه چندروزم زودترمیشم