2777
2789

کیا توی سونو سن جنین کمتر بوده؟ جنسیت چی بود؟ اونایی که تو این شذایط نبودن نیان بگن ربطی نداره فقط اگه تو این شرایط بودید بگید جنسیت چی بود؟

من دیروز رفتم سونو سن نی نی 12روز کمتره

که خب من تازه 24سیکلم تخمکگذاریم بود

جنسیتم نمیدونم 😂

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بگم که ربطی نداره

دقیقا بعد دوستمون میگه نگید ربط نداره 

در حدی بی ربطه که نمی تونم کامنت نذارم ، ببخشید ولی ربط دادن گ..و..ز. به شقیقه ست

من سر پسرم و دخترم همه چی مثل هم بود، ویار، ضربان قلب، رنگ بی بی چک، هفته های سونو، وزن جنین و...

فقط یه چیز فرق داشت پسرم تو سونو ها آروم بود( به دنیا اومد دهنمون رو سریس کرد) دخترم خیلی زیاد می چرخید

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
دقیقا بعد دوستمون میگه نگید ربط نداره در حدی بی ربطه که نمی تونم کامنت نذارم ، ببخشید ولی ربط دادن گ ...

ببخشید رنگ هاله سینتونم یکی بود توی هردو؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

تقریبا ده روز فرق داشت سر دخترم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بله 

اونم شنیده بودم ولی دقیقا مثل هم بود

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

سلام خوبی 

من هنوز پریود نشدم فردا برم آزمایش نشون میده؟ 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤