2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین

127 بازدید | 11 پست

پسرمو دوماه مهد میبرم و تا الان سه بار مریض شده

سه روز بود ابریزش بینی داشت گفتم مثل دو دفعه قبل خوب میشه ولی دیروز شروع کرد به سرفه شربت ضد سرفه داشتم بهش دادم خوابید نصف شب تب کرد

از دیشب پروفن دادم شربت دادم

الانم شیاف گذاشتم

تبش یکم پایین میاد و باز میره بالا

سرفه هاشم شدید شده گلوش گرفته صداش دو رگه شده.

منتظ باباشم یکی دو ساعت دیگه بیاد ببریم دکتر میترسم تنها ببرم لازم شه سرمی چیزی بزنن و سخت شه برام

این مریض شدنا ممکنه به مهد ربط داشته باشه؟

الان برای قطع شدن تبش چیکار کنم؟

بچه های شما اینجوری شدن و خوب شن؟ چ دارویی دادین؟

صداش عوض شده خطرناکه به نظرتون؟

واقعا میترسم ببرم دکتر بگن ریه اش مشکل پیدا کرده

.

ببرش دکتر عفونتی نشه بدنش 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

سلام شما کرد سنندج هستید ؟چند تا سوال دارم خوشحال میشم جواب بدین در مورد پسرای کرده 

راسته میگن کردا غیرتین ؟پسراتون چه دختری میپسندن ؟دختری که با بقبه پسرا چت میکنه پیام میده رو برا ازدواج قبول میکنن ؟ به نظرت لر با کورد میتونن باهم ازدواج کنن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما کرد سنندج هستید ؟چند تا سوال دارم خوشحال میشم جواب بدین در مورد پسرای کرده راسته میگن کردا ...

سلام عزیزم بله کورد سنندجم

من این اکانتم خیلی فعال نیست بیشتر رو اکانت @کردستان_زیبا هستم شرمنده دیر پیامتون رو دیدم

این سوالایی که شما پرسیدین برمیگرده به شخصیت فردی اون ادم مثلا همسر من چت با مردای غریبه رو درست نمیدونه

اکثر خانومای کورد البته بازم میگم اکثرشون همشون نه تو خانه داری و مهمان نوازی خیلی خوبن 

و بله کوردا غیرتی هم هستن اما اینکه بگم زنشونو زندانی میکنن تو خونه نه اینطوری نیست

شما ی کلیپ عروسی از کوردا ببینید میفهمید رو حجابم زیاد گیر نیستن

این غیرتیه بیشتر برمیگرده به مزاحمت برای ناموسشون ک خب اینو نمیگذرن ازش

بهتره اگر با افراد غریبه چت میکنید ارتباطتونو قطع کنید

و براشم گذشته رو تعریف نکنید

بازم میگم اینا برمیگرده بازم به شخصیت خود اون ادم بیشتر 

حتما دوران اشنایی طولانی داشته باشین

ما عروس لر و ترک و عرب و بلوچ داریم

اکثرا مشکلی پیش نمیاد تازه بخاطر غریب بودنشون خیلی بیشترم حرمت دارن تو خانواده

.

سلام عزیزم بله کورد سنندجممن این اکانتم خیلی فعال نیست بیشتر رو اکانت @کردستان_زیبا هستم شرمنده دیر ...

مرسی جواب دادی عزیزم  دختری که عکس با موهای لخت میزاره پروفایلش چی ؟من لرم عاشق یه کرد شدم تو دانشگاه هر دو پرستاریم اصلا پسره نمیدونه ولی میگن کردا نژاد پرستن و از لرا خوششون نمیاد واسه همین اصلا نزدیک نشدم بهش  چیکار کنم پسراتون جذب چه چیزایی تو خانوما میشن ؟

مرسی جواب دادی عزیزم دختری که عکس با موهای لخت میزاره پروفایلش چی ؟من لرم عاشق یه کرد شدم تو دانشگا ...

حالا من نمیدونم اعتقادات و فکر اون پسر چجوریه و راجب عکس چ فکری میکنه 

اینم بگم که اکثرا این چیزارو زیاد براشون مهم نیست

ولی اینکه گفتی از لرا بدشون میاد دیگع خیلی خنده دار بود

اتفاقا ما همیشه میگیم لر و کورد برادرای تنی یه پدر مادرن

نمیدونم قضیه چیه که تو مجازی لر ها از ما متنفر شدن 

این تو سنندج و کلا مناطق کورد نشین اصلا صحت نداره

اینکه جذب چی میشن فکر کنم هرچی با وقار تر و تو کلاس از دید استادا دانشجوی بهتری باشین بیشتر جلب توجه میکنه

چیزیکه من از مردامون دیدم عاشق دخترای موفق و باهوشن 😅

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه دنیا مرسی جواب دادی عزیزم

فداات

ایشالا عروسمون شی🥰

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه