2777
2789

خودش یه ساعت پیش رفت منم با دوستام هماهنگ کردم بریم بیرون شهر یه ساعت دور بزنیم اما گفت نرو خطرناکه منم موندم خونه غصه ام شده نمیدونم چکار کنم

معمولا آدمی نیست که گیر بده نرو اما الان یه دو هفته بود بچه ام مریض بود از خونه بیرون نرفتم خیلی نیاز داشتم برم برا همون ناراحتم...

چیکار کنم شاد شم آخه...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای زن خطرناکه .

شادی مسجد بر‌و .اگر مراسم هست شرکت کن .کمی فیلم کره کمدی ببین .قران بخون نماز بخون .جوک بخون .کیک بپز .بچه جدید بیار.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

برای زن خطرناکه .شادی مسجد بر‌و .اگر مراسم هست شرکت کن .کمی فیلم کره کمدی ببین .قران بخون نماز بخون ...

بچه جدید 😐😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
به دوستات بگو بیان خونت

نمیشه ده  نفر بودن همه دلشون میخواست برن خارج شهر چند تاشون رو اصلا نمیشناسم...

خب میگفتی بمونه باهم برید بیرون 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
برای زن خطرناکه .شادی مسجد بر‌و .اگر مراسم هست شرکت کن .کمی فیلم کره کمدی ببین .قران بخون نماز بخون ...

😐

یه ۶ ماهه هم دارم با اون میخواستم برم

خب میگفتی بمونه باهم برید بیرون

کلا قرار بود بره من تنها بمونم بعد دیدم دلم میگیره زنگ زدم اینا گفتن داریم میریم بیرون بعدم که اینطوری...

فقط اون ک نوشته شادی برو مسجد😂

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
با هم میرفتید ک خودش مواظبتون باشه

بهش گفتم دلم میخواد با هم بریم بیرون دلم گرفته ولی گفت اون دوستم زنگ زده زشته باید برم و ازین حرفا