2777
2789
عنوان

دندون درد امانمو بریده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت کرده برو پیش دکترت.

ولی فعلا یه قطره دنتول از داروخونه بگیر بریز توش. حواست باشه به لب و زبونت نخوره چون کمی میسوزنه ولی درجا دردش رو ساکت میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نوافن میخورم ولی آخه مگه انقد درد طبیعیه؟

اره بعضی وقتا طبیعیه منم ی عصب کشی سخت داشتم دکتر گفت ریشه التهاب داره طبیعیه تا سه هفته هم درد داشته باشی نری بکشیش. ژلوفن و استا کدیین بخور اگر دیدی شدیده و طاقت نمیاری دوتا امپول نوشت بزنم که دیگه با همینا من اوکی شدم

همتا اسم خـودمه♥

اگه دردش خیلی زیاده  می تونی با مشورت دکتر آمپول دگزامتازون بزنی   اما میگن این آمپول ضرر داره   اما من یه بار از درد دندون داشتم به کما میرفتم دکتر این آمپول روزدهمونجا خوب شدم و راحت خوابیدم