2777
2789

میگه منتظر نمون ک وضع مالیت خوب بشه 

نمیشه

چقد میخوای منتظر بمونی وضع مالی تغییر نمیکنه بیار سنت میره بالا حالا من ۲۳ سالمه😐😐😐😐😐😐😐

چیکار دارید به مردم اخه؟

کدوممون حق داریم؟

تو

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی نزار زیاد بره بالا وگرنه میشی مامان پیره تو کلاس

مثل من

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دقیقااا مثله من 

حالا من یدونه دارم گیر دادن به دومی 

میگن وضع مالی بدتر میشه اگر میخای بیاری بیار 

بااارها گفتم منو همسرم هروقت آمادگی داشته باشیم میاریم 

باز کلیپ و نوشته تک فرزندی فلانه بهمانه برام میفرسته 🤣🤣🤣🤣

بخدا اصلا نمیفهممشون

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

دقیقااا مثله من حالا من یدونه دارم گیر دادن به دومی میگن وضع مالی بدتر میشه اگر میخای بیاری بیار باا ...

بهم میگه ۴۰ سالگی میخوای بری گردش راحتی

اتفاقا برعکسه قبل بچه میرم میگردم