2777
2789

عکس میذاری؟

اگه گذاشتی لایکم کن

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بگو موهامو کوتاه کنم یا نه؟تا کمرمه کوتاه کردم دکلره کنم یا نه

اگه اسیب دیدن اره کوتاه کن مو بلند به شرطی خوبه که همشون سالم باشن

اگه میخوای تا سر شونه هات کوتاه کن بعدش رنگ شون به نظرم فشنگ میشه

حالت شما بگو من موهامو  کوتاه کنم ؟ سیاه شون کنم؟

اگه اسیب دیدن اره کوتاه کن مو بلند به شرطی خوبه که همشون سالم باشناگه میخوای تا سر شونه هات کوتاه کن ...

پایینش اسیب دیده ولی هدف اینه ک کدوم زیباتره 

موهاتو کوتاه کن از سرشونت بالاتر کمی 

اگ بلوند بهت میاد بزار بمونه اگ نه مشکی کن 

این عکس مال گوگلهولی شبیه مو خودمه همینطوریه رنگ موهام اینطوی دودی موهامم تا سر شونه هام هست

میخوای تنوع بدی؟

موهاتو کوتاه کن دکلره هاش بریزه مشکی نه چون بعدا رنگ روشن بخوای بزاری دردسرساز میشه اما تیره کن

از این چتری پرده ای هست بزن اگر بصورتت میاد 

این عکس مال گوگلهولی شبیه مو خودمه همینطوریه رنگ موهام اینطوی دودی موهامم تا سر شونه هام هست

خب اگه این شکلیه خوشگله 

من بودم کوتاه نمیکردم

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خب اگه این شکلیه خوشگله من بودم کوتاه نمیکردم

رنگم نمیکردم

میخوای تنوع بدی؟موهاتو کوتاه کن دکلره هاش بریزه مشکی نه چون بعدا رنگ روشن بخوای بزاری دردسرساز میشه ...

تا حالا موهام اصلا بلند نبوده 

همیشه موهام کوتاه بوده

اولین باره موهام اینقدر بلند شدن

تا حالا موهام اصلا بلند نبوده همیشه موهام کوتاه بودهاولین باره موهام اینقدر بلند شدن

متاسفانه دکلره که انجام میدن زیباست جذابه خیلی

اما مو کاملا میمیره و فقط باید کوتاه بشه به مرور خشکی و شکننده بودنش به قسمت های سالم ساقه هم آسیب میزنه