2777
2789
عنوان

خواب کسیو دیدین ک فوت شده

663 بازدید | 13 پست

بنظرتون من ک مدام خواب عمومو میبینم یه چیز عادی و طبیعه مثلا بخاطر فکرو خیاله یا کلا تعبیری چیزی داره ؟

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میبینم ولی من میبینم زنده شده میگم توکه مرده بودی چجوری زنده شدی پس شوهرت کو ناراحت میشه☹️

زن و شوهر باهم فوت شدن☹️

همشم میبینم تو مراسماس یاخونه خیلی شلوغه 🥺دلم خیلی براش تنگ شده دلم براون روزا تنگ شده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
تو خواب درخواستی ازت داره که کاری براش انجام بدی؟

یه شب ازم پول میخاس میگف چهارصد بهم انتقال بده تو خاب هر چقد با گوشی میزدم نمیشد عصابم خورد شده بود گریم گرفته بود چون نمیشد

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

من دیشب فکری نکردم ولی بازم دیدم

وااای خدا اگ عموم بیاد ب خوابم دیگه هیچی از خدا نمیخام.

بقرآن داغش آتیش زد ب قلبم هنوز باور نمیکنم ک رفت دردش ب جونم خیلی زود بود برا رفتنش

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

وااای خدا اگ عموم بیاد ب خوابم دیگه هیچی از خدا نمیخام.بقرآن داغش آتیش زد ب قلبم هنوز باور نمیکنم ک ...

میدونم چی میگی 🥲 منم هنوز باورم نمیشه خیلی سخته مرگ عزیزم انگار دیگ نمیشه مث قبل زندگی کرد 

فاطمه جان سلام 

من چند ساله همه تاپیک هاتو خوندم حتی اولین کسی هستی که براش گریه کردم بخدا ..اولین کسی ک واقعا درک کردم 

..بنظرم عموت داره عذاب می‌کشه بخاطر تو 

برو سر قبرش حلالش کن 

و یه چیز دیگه هم میخام بهت بگم. با شناختی ک من از تو شوهرت و زندگیت دارم و شرایط زندگیت 

شوهرت خیلی دوست داره ولی داره بهت خیانت می‌کنه 

چون دوستت داشت ولی نتونست بپذیره ک ب زور گرفتت و تو روح و جسمت قبلاً متعلق ب یکی دیگه شده بود 

بنظرم اون لیست خرید و این روان کننده نشانه است 

شاید عموت بخاطر همین در عذابه ..چون اون باعث ازدواجتون شد