2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم

410 بازدید | 16 پست

قرار بود منو بیاره خونه مامانم صب بهش صبحونه دادم خودمم لباس گرم پوشیدم ولی کت نپوشیدم گفت پاشو آماده شو گفتم آمادم گفت کاپشن بپوش گفتم جایی نمیخام برم که اینم لباس گرمه برگشت بهم گفت بلکه از اون خراب شده خاستی جایی بری بپوش منم بهش گفتم خوبه ب خونه بابات بگم خراب شده گفت اونجا خیلی وقته خراب شده منم قهر کردم باهاش پرروی عوضی 

حالا از جای دیگه عصبی بوده گفته زیاد کشش نده بعدا در زمان مناسب بهش بگو از حرفت دلخورم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

اه برن گمشن با این زبونا و حرفای آشغالیشون ، فقط بلده اعصابمو بهم بریزه مرتیکه

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی حساسه چرا سربه سرش میذاری.  بگو خواستیم بریم میپوشم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شوهره منکه با حرفاش و کاراش اعصاب و روانمو نابود کرده و افسردگی گرفتم

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

بی ادبن دیگه .پدر شوهر من کلمه صاب مرده تو دهنشه .حالا یه وسیله ای مال ماست ،میکه اون صاب مرده رو بی ...

تو هم‌ب وسائل  اون‌بگو صاب مرده دیگه  نمیگه😂

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█