2777
2789
عنوان

معرفی کتاب🐋🤍

204 بازدید | 29 پست

سلام؛

این تاپیک مخصوص بهترین و زیباترین کتاب هایی هست که تا به حال مطالعه کردید...!

خوشحال میشم شرکت کنید و نظرات ارزشمندتون رو به اشتراک بگذارید.

بهترین کتاب هایی که من تا به حال مطالعه کردم و توصیه میکنم:

-مغازه جادویی

-قهوه سرد آقای نویسنده

-هردو آنها در نهایت میمیرند(برای دوستداران این کتاب یک خبر خوش دارم و آن هم آمدن جلد ۲ این کتاب بدون سانسور هست که نام جلد ۲ این کتاب کدام یک از آنها زودتر میمیرد هست...)

پیشاپیش از همکاری شما،متشکرم!

من کتاب موردعلاقه ندارم تقریبا هر کتابی میخونم تبدیل میشه به موردعلاقم..ولی نویسنده موردعلاقم هاروکی موراکامیه☺️

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ چیز اتفاقی نیست زندگی نامه خواجه عبدالله انصاری 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مادر کافی (مربوط به تربیت فرزند) 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من کتاب موردعلاقه ندارم تقریبا هر کتابی میخونم تبدیل میشه به موردعلاقم..ولی نویسنده موردعلاقم هاروکی ...

از این نویستده کافکا در کرانه رو خوندم

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

دزیره (تاریخی در مورد زندگی ناپلئون بناپارت)بسیار زیبا

سینوهه پزشک مخصوص فرعون مصر

وقتی نیچه گریست از اروین د یالوم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
متشکرم؛چند مورد معرفی میکنید؟!

در زمینه رمان داستانی کافکا در کرانه که مخلوط افسانه و واقعیت بود

آخرین کتابی هم که خوندم مترو بود.داستان واقعی مصاحبه با افرادی که تو حادثه تروریستی بودن

هر دو از همین نویسنده

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

از این نویستده کافکا در کرانه رو خوندم

عشقه🥰