2777
2789
عنوان

خدا...

1005 بازدید | 76 پست

⭕️۳ روز عزای عمومی در استان کرمانشاه

🔸استاندار کرمانشاه: به دلیل تلفات زلزله ۷.۳ ریشتری ازگله کرمانشاه به مدت ۳ روز عزای عمومی در استان کرمانشاه اعلام شد./ تسنیم

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفر فوت شده داشته؟

⭕️سعیدی سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور
آمار کشته ها تغییر می کند و احتمال افزایش امار را داریم اما بر اساس اخرین آمار
141 کشته و 866 نفر مجروح شدند.
⭕️فهرست کشته شدگان براساس شهرها بدین شرح است:
⭕️ازگل 4 نفر
⭕️گهواره 3 نفر
⭕️کرند 13 نفر
⭕️سر پل ذهاب 97
⭕️ثلاث 9 نفر
⭕️اسلام اباد  13 نفر
⭕️قصر شیرین 2 نفر
@irinn_channel

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
وایی خدایااااا🙁😫

واقعا ادم ناراحت میشه خدا بدادمون برسه 

میگن تهرانم احساس شده

دوباره  یا همون یکبار ؟