2777
2789
عنوان

من یه مادرشوهر عجوزه دارم که

255 بازدید | 9 پست

۳ تا از برادرشوهرام و جاریام و خواهرشوهرم باهاش حرف نمیزنن یا حوصلشو ندارن

فقططططط شوهرم میمیره براش

اینقدر لی لی به لالاش میزاره

مامانشم دائم رو کولش سواری میخوره 

هر چی داداشش میگن این سواستفاده گره گوش نمیده 

خ سادست 

اعصابم ازش خورده . همیشه همه جا بهم حال داده تو زندگی اما بحث مامانش بشه پا میزاره رو قلبم و میشکنه رد میشه ازم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

گاهی حس میکنم دوتا بچه تو خونه دارم. مثل یه بچه دو ساله به مامانش وابسه تست. کم مونده ازش شیر بخواد . مرتیکه ۴۰ ساله مامانی. اینقدر مامانشو نازززز میدهههههه. حالا مامانش ۷۸ سالشه .مثلا تو عکسای خانوادگی حتما باید دست بندازه دور سینه مامانش تا عکس بگیره . چندش

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

واقعا زندگی با مردی که وابسته به مامانشه اذیت کنندس🤕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار باشه مادرشه دو روز دیگه میمیره حسرت میخوره

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

گاهی حس میکنم دوتا بچه تو خونه دارم. مثل یه بچه دو ساله به مامانش وابسه تست. کم مونده ازش شیر بخواد ...

اگه مادرش دخالت نمیکنه تو زندگیت اذیتت نمیکنه وباعث دعوا نمیشه بذار خوش باشن