2821
2789
عنوان

عکس بینیم بعد دوسال 👃

367 بازدید | 21 پست

عکس میزارم الان😁

فقط یچیزو بگم ک بعضی موقع ها نگرانم میکنه

من بعد عملم کلا سه سری رفتم ویزیت بعد عمل دیگه ترسیدم نرفتم ک دکترم بگه تا کی چشب بزنم

دکترم معمولا میگه کم چسب بزنید برای هر شخص و ورمش متفاوته اما من سرخود ۴ یا ۵ ماه زدم بنظرتون مشکل بوجود نمیاره؟ یا روی شکل بینی تاثیر میزاره؟ 

میخواستم مثلا بیشتر بادش بخوابه😂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چ خوشگله نیمه فانتزیه ؟! چهار ماهگیت چطور بود ؟ چ تغیراتی کردی از ماه چهارم پنجم

فداتشممم 

اره عزیزم 

بنظرت من ۴ یا ۵ ماه سرخود چسب زدم مشکلی تو شکلش ب وجود نیومده؟ خودم هیچ مشکلی احساس نمیکنم کلی میپرسم 

چهارماهگیم چطور بوده؟ متوجه نشدم

مبارکه گلم بینیت گوشتی بود؟ منم میخام عمل کنم خیلی استرس دارم

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

فداتشممم اره عزیزم بنظرت من ۴ یا ۵ ماه سرخود چسب زدم مشکلی تو شکلش ب وجود نیومده؟ خودم هیچ مشکلی احس ...

ن منم چهار ماه زدم 

بیشتر از چهار ماه میگن نزنین ک بینی ب چسب عادت نکنه و ورم دائمی نشه

ک شما دیگ ورمی نداری نکران چی هستی الان بینیت عالیه  

چهار ماهگی منظورم چهارپنج ماه بعد عمل چ تغیراتی داشت بینیت 

من الان چهار ماه و ده روزه عمل کردم فرمشو دوست ندارم نمیدونم ورم دارم یا نه 

میخوام ببینم تغییر میکنه دیگه دماغم بنظرت ؟! 

🥰
مبارکه گلم بینیت گوشتی بود؟ منم میخام عمل کنم خیلی استرس دارم

قربونت 

نه عزیزم استخونی 

چ خوب 

خیلی خوبه عمل بینی ایشالله اون چیزی ک میخوای بشه اما زیاد تحقیق کن 🥰👀👃بالاخره عملیه ک کلا مشخصه تو صورت پشیمون نشی از انتخاب دکتر 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز