2777
2789
من وقتی به اینچیزا فک میکنم خیلی میترسم  به اون دنیا که چی میخواد سرمون بیاد  زندگی اونو ...

ن من فعلا با انطرف کار ندارم این ک هر اتفاق بدی میوفته مردم سریع میگن واااای اخرازمان شدهااا

این استرس میندازه ب جونم

نمیدونم چرا ولی نه من حس نمیکنم اخرالزمان باشه.زلزله وسیل وفساد همیشه ی تاریخ بوده اینم که فکر میکنین زیاد شده به خاطر شبکه های اجتماعیه..البته هرکسی نظری داره این نظر شخصی منه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من فعلا با انطرف کار ندارم این ک هر اتفاق بدی میوفته مردم سریع میگن واااای اخرازمان شدهااا این اس ...

آره منم گاهی وقتا خیلی میترسم 

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
[QUOTE=48076659]من وقتی به اینچیزا فک میکنم خیلی میترسم  به اون دنیا که چی میخواد سرمون بیاد &n ...

نمیدونم ولی ترسناکه عذاب قبر و اینا

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕

من یچی گفتم ولی سریع پاکش کردم 

نترسید خانوما

میشه بیشتر توضیح بدی؟

اتفاقا منم میخواستم بگم اگه اطلاعاتت کامل و دقیق میشه ی کم بگی 

ما ک خواب از،سرمون پریده همه تو حال خوابیدن من بیدارم نگاهشون میکنم 

اخر زمان این نیست ک همه بمیرن قیامت بشه این حرفا.نشونه اومدن امام زمان.ایشالله ک زودی بیان و این بلا ...

انشاءلله

اخر زمان این نیست ک همه بمیرن قیامت بشه این حرفا.نشونه اومدن امام زمان.ایشالله ک زودی بیان و این بلا ...

دقیقا میگم اول امام زمان عج تشریف میارن بعدا قیامت میشه 

اعلاعم ظهوره میگن

میشه بیشتر توضیح بدی؟

یه نشونه هست از اخر زمان که کف دست توو اسمون مشخص میشه

و این که وقتی اخرزومون میشه همه ادما به اذن خدا میمیرن و این به این حالت هست که حضرت اسرافیل در شیپور میدمه مه بهش میگن نفخ صور اول و همه ادما میمیرن و تغییراتی توو اسمون و زمین رخ میده بعد حضرت اسرافیل و بقیه فرشته ها هم به اذن خدا میمیرن 

و البته بعد از چند لحظه خداوند اول حضرت اسرافیل رو زنده میکنه و او دوباره در شیپور میدمه که بهش میگن نفخ صور دوم که در این حالت همه ادما دوباره زنده میشن طبق ایه قران که میگه شمارا دوباره زنده میکنیم

اما این بار مرده ها هم از قبر بیرون میان و همه ادما با قیامت رو به رو میشن و دادگاه عدل خدا به پا میشه و حساب رسی ها اغاز میشه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه