2777
2789
لابد که خودتو، نمیگی؟👀

نه بابا من اصن اون دختره رو آدم حساب نمیکردم بهش گفتم ازش جدا شو ولی چشاش کور بود باهش ۴ سال موند اینقد خیانت دید تا از آخر عقلش اومد سر جاش تقصیر خودشم بود که ادامه داد ولی از آخر از یه پسر خوب به یه پسر هرزه تبدیل شد

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من دیدم دختری که زندگی یه پسر سالم رو زهر مارش کرد تبدیلش کرد به یه پسر هرزه مثل خودش که یه دختر ...

منم آدم دیدم 

ولی دلیل خوبی برای نقض کردن وفاداری و ذات اون آدم نیست 

مثل اینه از من یکی بپرسه 

ببخشید خانم شما وفاداری رو ذاتتون دارین ؟ 

بگم بستگی داره چه شخصی باشه😐😐😐

یه چیزیو داری داری دیگه 

با افراد متفاوت داریش

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
منم آدم دیدم ولی دلیل خوبی برای نقض کردن وفاداری و ذات اون آدم نیست مثل اینه از من یکی بپرسه ببخشید ...

دیگه خوده دختر سالم باشه روح و روانش عادی باشه به احتمال زیاد یه پسر مثل خودش وارد زندگیش میشه منظور من این بود

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

نه زنای خوبو دیدم ک خیانت دیدند ربطی نداره

زن خوب نبوده که تو دیدی اون زنه مثل زنای این نینی سایت حتما کلی تاپیک راجب خیانت میزده یا میرفته تاپیکای خیانت مردم رو نگاه میکرده توجش به این چیزا بوده برا همین یه مرد خیانت کار وارد زندگیش شده 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥