2777
2789
عنوان

لعنت به من 😢

620 بازدید | 17 پست

شوهرم تو جیبش یه مقداری تنقلات بود ، منم‌حواسم نبود انداخته بودم تو ماشین ، لباسا رو که در اوردم دیدم گند زده شده به لباسش ، عصبی شدم و یکم صدامو بردم بالا و چرت و پرت گفتم و زیاده روی کردم 😑 بعدش شوهرم گفت : ریختم‌تو جیبم بیام با هم بخوریم یادم رفته بود .

الان عذاب وجدان گرفتم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میگم گوگولی هستین دوتایی باورتون نمیشهاین عذاب وجدان های شما و جواب های همسرتون خیلی خوبه😂یه مح ...

این‌تاپیکو دیشب  قبل خواب  زدم ، الان یادم افتاد پول به یکی قرض داده دولاره ازش عصبیم 🥴🖐

در این مورد زرشک پلو درست نکنی حل میشهآبگوشت درست کن😂😂

بهش میگم‌ میخوام عکسمو بذارم رو اکانتم میگه احتمال اینکه من صورتتو بخورم خیلی بیشتر از اینه که همچین اجازه ای بدم 🥴🖐 میگم‌خب چیکار کنم میگه عکس منو بذار 🥴🥴

بهش میگم‌ میخوام عکسمو بذارم رو اکانتم میگه احتمال اینکه من صورتتو بخورم خیلی بیشتر از اینه که همچین ...

بهشون بگیر هم همین کم مونده عکس تورو بذارم دخترای مردم عاشقت بشن😂😂

این بده😂شاید از ظاهرش اخلاقش و مهربونیشو بفهمن عاشقش شن😂😂من که خودم ندیده کراشم روش😂😂(#شوخی)

😒😒😒 گویا دوباره باید عصبانی بشم 😒😒 و زرشک پلوها رو بریزم تو سطل زباله 😄😄

😒😒😒 گویا دوباره باید عصبانی بشم 😒😒 و زرشک پلوها رو بریزم تو سطل زباله 😄😄

😂😂😂😂با این کار غر های متعدد رو به جون میخری😂

حتما برای خودتون اسفند دود کنید که چشم نخورید

دوتایی خیلی گوگولی هستین،خدا برای هم حفظتون کنه

دعا کنید منم یه پارتنر مهربون و مثبت و باهوش مثل شوهر شما پیدا کنم هر روز براش زرشک پلو درست کنم😍😂😂

😂😂😂😂با این کار غر های متعدد رو به جون میخری😂حتما برای خودتون اسفند دود کنید که چشم نخوریددوتایی ...

ان شا الله که خدا یه همسر عالی نصیب کنه اون جور که دوست داری ، بیا عکس پروفایلشو بذارم ببینیش که آش دهن سوزی نیست