هلن۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 1389 عنوان بچم از شدت سرفه نمیتونه بخوابه 589 بازدید | 17 پست سلامبچم سه سالشه دیروز خیلی کم سرفه میکرد ولی امروز خیلی شدید شده جوری سرفه میکنه ک میخواد بالا بیاره صبح بردم دکتر شربت پرسپان با آنتی بیوتیک داد از شربت ها هم دادم ولی هیچ اثری فعلا ک نداشته و شدت سرفه بچمم همینجور داره بیشتر میشه سرفه نمیزاره بخوابه نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس دارم آخه سرفه هاش واقعا وحشتناکه موندم چیکار کنمکسی راهی بلده لطفا بگه ممنون 1403/08/10 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
101_spongebob عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6641 یه دارو هست اسمش روتارین هست بگیر بهش بده الان اگه نمیتونی بری به دونه تخم شربتی رو بریز تو استکان آب جوش بریز یه بشقاب بذار که قشنگ دم بکشه بعد یه حبه قند بنداز گرما گرم بده بخوره فوری راحت میشه الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوعَجّلفَرَجَهم..❤️
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 13884 اگه قطع نمیشه ببر بیمارستان ریش عفونت کرده شدید پونه دم کن بهش بده اب سیب زرد بده اب عسل بده ولی اگه شدیده و سرفش قطع نمیشه باید بستری بشه
هلن۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 1389 یه دارو هست اسمش روتارین هست بگیر بهش بده الان اگه نمیتونی بری به دونه تخم شربتی رو بریز تو استکان آ ... همین کارو عصر کردم فقط ب جای تخم شربتی چهارتخمه ریختمولی از دونه ها بدش میاد تا دونه ها میره دهنش حالش بد میشه نمیخوره
_lili_rose عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 4189 چه عفونت باشه چه آلرژی نیاز داره به اینکه ریه اش آروم شه جز با بخور تو چنین مواردی آروم نمیشهببر بیمارستان بخوره بیمارستان نفسشون باز میکنه آروم میخوابه فردام دارو میدی
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21707 کاف استاپ باریچ خوبه ،فردا یه لیوان نخود بریز تو زودپز با پیاز بزار بپزه ،آبشو هر دفعه یه نصفه استکان بهش بده آب رواتیشه این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
mama2baby عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 238 شیرگرم باعسل بهش بده پسرمنم سرفه داره شبایی که اذیت میشه بهش شیرعسل میدم خیلی آروم میشهشلغم هم هرشب بهش بده داروهاشم سروقت بخوره روز ۳تاثیرش معلوم میشه 😝
101_spongebob عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6641 همین کارو عصر کردم فقط ب جای تخم شربتی چهارتخمه ریختمولی از دونه ها بدش میاد تا دونه ها میره دهنش حا ... دمنوش آویشن نمیخوره؟؟ شربت برم هگزین دیفن هیدرامین دادی بهش؟یه قرصی هست اسمش کتوتیفن هست خیلی خوبه اگه بتونی گیر بیاری الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوعَجّلفَرَجَهم..❤️
دنیای_احمق عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 2188 عزیزم درکت میکنم خیلی سختهشربت پلارژین هر ۸ساعت بده بهش آب گرم عسلم مرتب بده بهش
هلن۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 1389 دمنوش آویشن نمیخوره؟؟ شربت برم هگزین دیفن هیدرامین دادی بهش؟یه قرصی هست اسمش کتوتیفن هست خیلی خوبه ... اینا رو ندادم صبح دکتر هم نداد اینجا هم روستاست دارو خونه ای نیس الان برم بخرم
101_spongebob عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6641 اینا رو ندادم صبح دکتر هم نداد اینجا هم روستاست دارو خونه ای نیس الان برم بخرم آویشن بده بهش به نداری بهش بدی؟اصلااااا لبنیات نده بهش که بدتر میشه الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوعَجّلفَرَجَهم..❤️
هلن۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 1389 آویشن بده بهش به نداری بهش بدی؟اصلااااا لبنیات نده بهش که بدتر میشه ن اصلا لبنیات نمیدمفقط ب زور از صبح سیب تونستم نصفه بدم بخوره