2777
2789
عنوان

چطوری هدیه یکی رو بهش برگردونم

155 بازدید | 11 پست

پدرم برای دنیا اومدن نوش 

یه سکه پارسیان به من دادن 

که ۲۸۰ هزار تومنه 

ایشون کلا به من و خانوادم ارزشی نمیدن

بهم موقع دنیا اومدن بچم‌گفتن میخوام ۸میلیون بدم بهت پول لازمی و..... گفتم هر پولی هم باشه ما دست نمیزنیم به  اسم بچه براش سکه ای چیزی میخریم گفت پس خودم پارسیان میخرم منم تشکر کردم

امشب جلو همسرم بهم یه سکه داد 

خیلی خجالت کشیدم که وقتی همسرم سکه رو دید شوک شد 

اصلا توقعی از پدرم نداشت و الانم میگه توقعی ندارم ولی من خجالت کشیدم

خانواده خودش بی نهایت هوامونو داشتن

حتی هزینه بیمارستانمم اونا دادن من قصدم مقایسه نیس

ولی واقعا پدرم تو خوردکردنم و خارکردنم نظیر نداره

عب نداره خدا بزرگه برام 

ولی دوست دارم این سکه رو محترمانه بهش پس بدم

شما بگین چه جوری بگم 

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میزاشتی همون پول رو بهتون بدن

من نگفتم نده ..

خودش نداد الکی یه چیزی انداخته

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
شاید نداشته خب

داشتن که داره وضعش خیلی خوبه

منم توقعی ندارم گفتم که

نمیداد بهتر بود تا اینکه یه سکه ۲۸۰ هزارتومنی بده به دست تنها دخترش 

که پول پوشکشه

این شوهرای فهمیده رو از کجا پیدا میکنین.؟

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
این شوهرای فهمیده رو از کجا پیدا میکنین.؟

ابروم رفت چی میگی 

واقعا موندم با چه روشی این سکه رو بهش بدم

واقعا موندم با چه روشی این سکه رو بهش بدم

عزیزم ولش کن دلش بشکنه بد شده برات بسپار به خدا اگه هرکس جز پدر مادر بود میگفتم چهار تا فحش بده برگردون اما فرق داره خودت بزن بی‌خیالی جلو شوهرت

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
عزیزم ولش کن دلش بشکنه بد شده برات بسپار به خدا اگه هرکس جز پدر مادر بود میگفتم چهار تا فحش بده برگر ...

بزنم به بیخیالی که قشننننگ به ریشم بخنده

نگهدار روز پدر کادو یا تولدش کادو بده

تا روز پدر خونم تو شیشس 

مثلا الان دارم بچه شیر میدم از زمانی که داده اعصابم بهم ریخته

خدا ازش نگذره

کاش میگفت ندارم خیلی در حقم نامردی کرد

دلم به حال خودم‌میسوزه که انقد بدبخت و تنهام

امشب به شوهرم گفتم به خواهراش حسودیم میشه وقتی انقد باباشون هواشونو داره و کلی براشون احترام قائله

بعد من که روز پدر براش همه کار میکنم اینجوری خار کرد

خدا خارش کنه منو‌که تازه ۱۶ روزه زایمان کردم اینجوری لرزوند