2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد سقط

9017 بازدید | 26 پست

دوستان من سه هفته پیش یک سقط در ده هفته داشتم که بدون کورتاژ و دارو دفع شد بعد دو هفته خون ریزی و لکه بینیم قطع شد و ترشحاتم عادی شد به پزشک هم مراجعه کردم گفت مشکلی نیست اما الان سه روزه مجدد لک دارم آیا طبیعی هستش؟البته زیاد نیست ولی خب ترسیدم

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سونو بده حتما.اما تا چندین ماه احتمال این چیزا هست که بدن حالت طبیعی بخودش بگیره

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
به سونو بده حتما.اما تا چندین ماه احتمال این چیزا هست که بدن حالت طبیعی بخودش بگیره

دادم سونو دکترم هم هفته پیش رفتم گفت همه چی خوبه فقط آزمایش و سونو برای اقدام بعدی نوشت من حتی بعد سقط برام آنتیبیوتیکم نوشتن مصرف کردم 

دادم سونو دکترم هم هفته پیش رفتم گفت همه چی خوبه فقط آزمایش و سونو برای اقدام بعدی نوشت من حتی بعد س ...

پس مشکلی نیست خدارو شکر.منم سقط ک داشتم سونوم خوب بود اما لک داشتم دکتر بهم قرص ال دی تجویز کرد ک خونریزیم منظم بشه و سر دوماه منظم شد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
پس مشکلی نیست خدارو شکر.منم سقط ک داشتم سونوم خوب بود اما لک داشتم دکتر بهم قرص ال دی تجویز کرد ک خو ...

ولی به من نداد ینی دوباره برم پیشش؟بعد اینکه میشه نزدیکی باعث لکه بینی بشه؟

ولی به من نداد ینی دوباره برم پیشش؟بعد اینکه میشه نزدیکی باعث لکه بینی بشه؟

میخای یه سر برو پیش دکترت بگو بهش اگه صلاح دید ال دی تجویز کنه.نزدیکی رو نمیدونم عزیزم...

نمیدونم ولی تجربه من تو این سایت میگه کسانی که سقط خود به خودی یا با دارو داشتن لکه ببنی و خونریزیهای بعدش شدیدتره...

من خودم حدود 2 هفته قبل کورتاژ شدم فقط 5 روز لکه بینی داشتم خوب شدم

میخای یه سر برو پیش دکترت بگو بهش اگه صلاح دید ال دی تجویز کنه.نزدیکی رو نمیدونم عزیزم...

شما چقدر بعدش دوباره باردار شدید؟

لک بینیت طبیعیه.بخاطر نزدیکه.کمرت شل شده دیگه.کاچی .گرمیجات زیاد بخور

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل