2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسری که ازت خوشش اومده باشه رو باید بهش تایم بدی ازت مطمئن شه مثلا اگه بیاد جلو تو نمیشوریش بزاریش کنار یا بتونه تو ذهنش فکر کنه که با هم کنار میاین با نه 

صبر کن اگه تا دو سه هفته اومد جلو یعنی حله نیومد ازش کلا بگذر یا ازت خوشش نیومده یا بی عرضه اس 

دختر باید یجا بشینه پسر بیاد جلو نری چیزی بگی بهشااااااا

پسری که ازت خوشش اومده باشه رو باید بهش تایم بدی ازت مطمئن شه مثلا اگه بیاد جلو تو نمیشوریش بزاریش ک ...

نه بابااااا اصلااا تاحالا بهش پیام ندادم از این به بعدم نه. من نهایت کاری که بتونم بکنم اینه یه مقدار از خودم بیشتر استوری بذارم اگه میخواد هیچی نگه همینجوری دیگه میگذرم

نه بابااااا اصلااا تاحالا بهش پیام ندادم از این به بعدم نه. من نهایت کاری که بتونم بکنم اینه یه مقدا ...

ببین یه چی بگم عالی هعی از خودت استوری بزار استوری بزار بعد یهو قطع کن هیچی استوری نزار یا اگرم گذاشتی از خودت نزار

ببین یه چی بگم عالی هعی از خودت استوری بزار استوری بزار بعد یهو قطع کن هیچی استوری نزار یا اگرم گذاش ...

اره دقیقا داشتم ب همین فک میکردم چند دفه اینجوری شد مثلا چند روز نذاشتم یا چیزای بی ربط گذاشتم الکی بعد که عکسمو گذاشتم زود لایک کرد. ولی پشت سر هم که از خودم میذارم یکی در میون لایک میکنه

ببین یه چی بگم عالی هعی از خودت استوری بزار استوری بزار بعد یهو قطع کن هیچی استوری نزار یا اگرم گذاش ...

راس میگی این خوبه. فقط یهو با خودم‌میگم از خودم پشت سر هم زیاد بذارم با خودش نمیگه چرا اتقد از خودش میذاره؟نمیدونم فکرم درگیرمیشه

اره دقیقا داشتم ب همین فک میکردم چند دفه اینجوری شد مثلا چند روز نذاشتم یا چیزای بی ربط گذاشتم الکی ...

ببین استوریای دیگمو دقیقا در نقش یه بیننده فقط سین. هیچکدومو تاحالا لایک نکرده حتی وقتی یکیش مرتبط به رشتمون و کارش بود اونم لایک نکرد

خب زیاده رویم نکن دیگه بعد خودتو بچسبون به یه موضوعی مثلا کاری که میکنی

همین دیگه نمیدونم مثلا چندتا بذارم اوکیه مثلا اللن شاید هفته ای ۲.۳تا از خودم.ولی همش حس میکنم با خودش میگه چرا از خودش هی میذاره