2777
2789

بخدا دیگه خسته شدم ازین همه درگیری و جنگ عصاب

۱۵ ماهشه از ۱۳ ماهگی که یهو شیرو گذاشت زمین شیرخشک عوض کردم شیشه عوض کردم پاستوریزه امتحان کردم خودمو پاره کردم اما نمیخوره 

این از این

حالا موقع غذا هم تا مرز سکته میرم یه لقمه میخوره میره بدو بدو میره پس بازیگوشی هرچی اشپزخونه هست بتید بیارم بریزم جلوش بلکهههه بخوره غذا سفره که تف میکنه اینم به بحث جداس برا خودش هی جدا غذا درست میکنم

عین ادمم نمیخوره یکم پیش خواستم شام بدم پدرمو در اورد نشستم فقط گریع کرذم لاغرم شده نمیدونم چیکارش کنم

پیر شدم بخدا

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
عزیزم برنج و خورشت رو قاطعی کن وقلقلی های کوچک درست کن از اونا. بزار بشقاب جلوی خودش. خودش بخوره.

تف میکنه خواهر تف میکنه جونم به لبم رسیده

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر بگو مولتی ویتامین بده بهش.

مولتی رو که از ۶ ماهگی میدم

صبح بيدار ميشه شيريني بده بهش هم تپلي ميشه هم اينكه شيريني اشتها رو زياد ميكنه

اصلا اینجوری نبود که نمیدونم چرا ابنجوری میکنه با من

این بچه منه ببین من وقتی میبینم نمیخوره رهاش میکنم بره پی بازیش باز بعد از چند دقیقه دوباره امتحان میکنم معمولا میخوره ولی اگرم نخوره ولش میکنم تا خودش گشنش بشه میاد حالا برا من دنبال راحتی‌ها میگه شیر بده اون موقع بهش غذا میدم راحت میخوره یک مدت رهاش کن بعدم ببین چی دوست داره همونو درست کن بهش بده تا کم کم غذاهای دیگه ام میخوره بچه منم فقط کباب می‌خورد من اینقدر اینو به روشنی مختلف درست کردم و بهش دادم تا الان داره بهتر میشه غذاهای دیگه ام داره میخوره

این بچه منه ببین من وقتی میبینم نمیخوره رهاش میکنم بره پی بازیش باز بعد از چند دقیقه دوباره امتحان م ...

چند سالشه بچتون؟

نمیدونم چجوری عادتش بدم به غذا سفره

برا منم هیجده ماهشه فقط بهش سخت نگیر ببین برا من اوایل تخم مرغم نمی‌خورد ولی کم کم بهتر میشه یک دلیل نخوردنشون در آوردن دندونه سخت نگیر بهش هر چی دوست داره بده بهش ولی دیدی نخورد ولش کن بالاخره گشنش میشه خودش میاد میخوره بعدم بذار خودش بخوره کثیف کاری داره ولی خوب تاثیر داره واقعا کنارش بشین همین جوری که با غذا بازی میکنه یک کم هم میخوره خودتم لا به لاش بذار دهنش ببین راستی این تجربه منه بچه من با دست بهش بدم بهتر دهن باز میکنه تا با قاشق بدم خلاصه که منم عذاب میکشم تا غذا بخوره در این حده که بگم وزنش تازه شده هشت کیلو اینقدر بد غذا ولی خدا رو شکر داره خوب میشه

برا منم هیجده ماهشه فقط بهش سخت نگیر ببین برا من اوایل تخم مرغم نمی‌خورد ولی کم کم بهتر میشه یک دلیل ...

اخ میدونم چیمیگی قشنک درکت میکنم بخدا ادم پیییییر میشه

اره من خیلی بهش اصرار میکنم جفتمون عصبی میشیم

برا منم هیجده ماهشه فقط بهش سخت نگیر ببین برا من اوایل تخم مرغم نمی‌خورد ولی کم کم بهتر میشه یک دلیل ...

کاش حداقل بزرگ شدن خوب شن همه چی بخورن

عزیزم مولتی چی میدی براش

کاش حداقل بزرگ شدن خوب شن همه چی بخورن

بهتر میشه چند تا دندون داره بچت به نظرم اینا کامل دندوناش در بیاد خوب میشن فقط زده نکنش از غذا شده باهاش بازی کن که بخوره من وقتی میخوام بهش غذا بدم اصلا نمیشونمش خودم دنبالش راه می‌افتم اون داره بازی میکنه منم وسطاش دارم بهش غذا میدم خیلی بهتر میخوره تا اینکه تو صندلیش بذارم یا بیارم کنار خودم بخونمش چی بهش میدی چی دوست داره

بهتر میشه چند تا دندون داره بچت به نظرم اینا کامل دندوناش در بیاد خوب میشن فقط زده نکنش از غذا شده ب ...

۸ تا داره راستش دندونای اسیاب خیلی ورم داره ۱ ماهه اینجوریه اما فعلا چیزی در نیومده ولی قشنگ ورم داره