2777
2789
عنوان

آندومتریوز جدار شکم

1417 بازدید | 14 پست

بچه ها من آندومتریوز جدار شکم دارم.و همچنین نیچ سزارین . حالا ام ار ای دادم و سونو لگن درگیری ندارم .دو تا دکتر مشاوره رفتم یکیشون گفت جراحی میکنم و شکم رو میتراشم و مش میزارم اوکیه.ولی یکیشون گفت باید رحمتو در بیاری.اگر تجربه مشابه دارین لطفاً راهنمایی میکنید 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

من راجع به اندو جدار شکم واقعا اطلاعی ندارم

خودم آندومتریوز دارم بچه اینام هیچ ۲۴ سالمه

با چه بدبختی تشخیص دادن 

چون من دردم شدید بود موقع پریود ولی سونو نرمال بودش اونام نمیفهمیدن

اگر تهران هستی دکتر معرفی کنم بهت

برای رحم دراوردن و.. واقعا تصمیم خیلی عجولانه اییه!!!

برفرض اینکه حتی نخوای بچه دار بشی

سنی ندارید انصافا

با دکترای دیگ مشورت کنید

متاسفانه دکترامون توی این زمینه واقعا سواد کمی دارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من راجع به اندو جدار شکم واقعا اطلاعی ندارمخودم آندومتریوز دارم بچه اینام هیچ ۲۴ سالمهبا چه بدبختی ت ...

سلام عزیزم خودمم مدتهاس دارم تحقیق میکنم راجعب دکترا راجعب عملاش اسم دکترای زیادی رو هم درآوردم ولی درد امونمو بریده ماهی دو بار پریود میشم و هر بار ده روز درگیر دردم.کل زندگیم مختل شده از درد و‌خونریزی شدید.کم خونی شدید گرفتم هموگلوبین ۸ شده واقعا بریدم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خودمم مدتهاس دارم تحقیق میکنم راجعب دکترا راجعب عملاش اسم دکترای زیادی رو هم درآوردم ولی ...

درک میکنم

من ۱ بار پریود میشدم

اما درد وای درد.....

هر ماهم بدتر میشد

من چقدرررر امپولای مسکن زدم

بخدا همین الان ک تایپ میکنم معده ام ناراحته حالم بده

چرا؟؟؟ سر همون امپولای کوفتی ک هی میزدم و این دکترا نمیگفتن ک خب عوارض داره اینهمه مسکن

پریودتون رو چرا قطع نمیکنید؟؟؟؟

با قرصای پروژسترونی یا امپول زولادکس

برا من امپولم نوشتن

ولی دکتر خودم نذاشت

گفت تحمل کن عجله نکن قرص بخور

وروژست رو مرتب خوردم بعد یه ماه لکه بینی و خونریزی ۱ روزه و... کلا پریودم رو قطع کرد

تمام

الان ۱ ساله هر روز میخورم

پریودم قطعه 

درک میکنممن ۱ بار پریود میشدماما درد وای درد.....هر ماهم بدتر میشدمن چقدرررر امپولای مسکن زدمبخدا هم ...

یعنی الان پریود نمیشی اصلا کلا راحتی دیگه درد نداری اصلا.کیستت چی کوچیک شده.والا من پارسال که فهمیدم خیلی مشکل خاصی نداشتم فقط یکم پربودام دردناک شده بود ولی قابل تحمل بود.دکتر برام دارو هورمونی نوشت من نخوردم کلا نمیدونم چرا انقدر با دارو مشکل دارم.تا اینکه الان دیگه از عید پوستم کنده شده پریودام دردناک تر خون‌ریزی وحشتناک.و اینکه اینقدر بزرگ شده که کاملا از رو شکم مشخص و جایی میخوره تا غیر پریود هم وحشتناک تیر می‌کشه.اخه من یه لاین سزارینمم باز شده و چسبندگی تو ناحیه سزارینم زیاده همش احساس کشش میکنم تو اون تاحیه.کلا روابط زناشویی هم دیگه ندارم الان چند ماهه هیچ دیگه نمیتونم و شوهرمم داغونه سر این موضوع.هم نمیخوام عجولانه تصمیم بگیرم هم خسته شدم دیگه

یعنی الان پریود نمیشی اصلا کلا راحتی دیگه درد نداری اصلا.کیستت چی کوچیک شده.والا من پارسال که فهمیدم ...

اینکه بخوای رحم در بیاری الکی نیست

چرااا دارورو نخوردی ای کاش میخوردی

ببین هیچ کیستی برای من دیده نمیشد

ام ار ای حتی یه کیست چند میلی نشون داد اونم هموراژیک یا همون خونی

ولی سر درد وحشتناک گفتن دیگ صد در صد اندومتریوزه

چون من از ۱۹ سالگی یهو دردام خیلی شد 

رفته رفته رو به مرگگگگ میرفتم قشنگ

یعنی اخرین باری ک پریود شدم رسما مرگو دیدم اخر دکتر درمانگاه گفت این مسکنایی ک زدیم خیلی قویه اگر جواب نمیده دیگ برو بیمارستان

همین امپولا پدر معدمو دراورد

اینهمه دکتر توی تهران و کرج رفتم احمقا نفهمیده بودن

فک کن چند سال من اینطوری زندگی کردم!!!!

اونام میگفتن نرماله😐

من سر معده ام انقدر ک حساس شد ال دی نمیتونستم بخورم

کلا چیزی ک استروژن داشته باشه و ضد بارداری باشه

بگذریم ک چقدر من مارک عوض کردم و دعوام شد با دکترا که اقا من نمیتونم ال دی بخورم یه چی دیگ بدید

اونام حالیشون نبود که

اخر دکتر خودم گفت تو ک ال دی نمیتونی بخوری

امپول هم من توصیه نمیکنم

شروع کن قرص وروژست رو بخور

چون پروژسترونه فقط مشکل گوارشی بعیده بیاره

خلاصه همون قطعش کرد

هر شب میخورم

الانم ک ۱ ساله گذشته

یسری دکترا میگن قطع کن ببین پریودات خوب شده یا ن

ولی من ریسک نمیکنم

اصلا این بیماری سر همین پریود لعنتیه

وقتی پریود میشی

بافت خارج از رحم رشد میکنه داره تغذیه میشه خونریزی میکنه

باید قطع بشه پریود

اینکه بخوای رحم در بیاری الکی نیستچرااا دارورو نخوردی ای کاش میخوردیببین هیچ کیستی برای من دیده نمیش ...

دقیقا من قبلا فقط پریودم دردناک بود و خون‌ریزی شدید ولی الان پریودم که نیستم درد دارم وحشتناک من بیشترین مسأله همین چسبندگی و سوزش تو ناحیه سزارینم هست که اون ذر هر صورت باید جراحی بشه.مساله ام اینه که اون لاین بخیه رو چیکارش کنم

اینکه بخوای رحم در بیاری الکی نیستچرااا دارورو نخوردی ای کاش میخوردیببین هیچ کیستی برای من دیده نمیش ...

دکترا که رحم ندارن دلشون برا ما نمی سوزه عین یه یه خال رحمو میکنن میندازن میره.همین آندومتریوز براشون شده یه بیزینس.هر کی یه سونو معرفی می‌کنه هر دکتری میگه ققط جای که خودم میگم بزو ام ار ای بده.فقط از فلان داروخونه فلان دارو رو بگیر.هزینه ی عملای این دکترا که اسم در کردن هم که سر به فلک می‌کشه مثل پادمهر و حق گو.ما باید حواسمون رو‌جمع کنیم 

دکترا که رحم ندارن دلشون برا ما نمی سوزه عین یه یه خال رحمو میکنن میندازن میره.همین آندومتریوز براشو ...

چقدر اونزمان ک درد میکشیدم و تکلیفم مشخص نبود همین حقگو رو معرفی میکردن خود دکترا!!!

میگفتن فقط برو پیش اون وقت بگیر

تازه چمیدونم ۱ سال دیگ نوبتت میشه

بعد بری لاپراسکوپی تشخیصی که ببینن داری یا ن

حالا من سرجم ۲۱ ۲۲ سالم بود اونموقع اونم مجرد😐😐😐

میگفتم خب من دارم از درد میمیرم هر ماه

انقدر دگزا و کترولاک زدم استخونی برام نمیمونه دیگ

عوضیا بهم دارو هم نمیدادن میگفتن ن اول باید بری وقت بگیری اونجا

نون دونی شده براشون

نمیدونم پورسانت میگیرن چجوریه....

سلام عزیزم خوبی 

من تجربه ای ندارم بابت این موضوع 

ولی خیلی فکر کن خواهش میکنم زود تصمیم نگیر رحمتو دربیاری 

اونم هزارتا مشکل واست میاره بازم با دکترای دیگه مشورت کن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چقدر اونزمان ک درد میکشیدم و تکلیفم مشخص نبود همین حقگو رو معرفی میکردن خود دکترا!!!میگفتن فقط برو پ ...

منم عمل کنم این لعنتی رو بکنم دیگه دارو میخورم پریود نشم.چون دیگه نه خونی دارم نه جونی دقیقا انگار هر ماه که پریود میشم.یه مریضی سخت از سر میکذرونم داغون میشم .له میشم.کاش برا منم بی جراحی قطع میشد.اشتباه کردم دارو نخوردم از اول 

منم عمل کنم این لعنتی رو بکنم دیگه دارو میخورم پریود نشم.چون دیگه نه خونی دارم نه جونی دقیقا انگار ه ...

الان هم دیر نیست دارورو شروع کنید

البته نه ال دی اینا ک استروژن دارن 

بگید با وروژست میشه درمانتون رو شروع کنید؟؟؟

بلاخره شما جراحی هم بخوای بکنی طول میکشه تا نوبتت شه

چرا درد بکشی بازم این وسط

شما پریود رو قطع کن ببین چجور میشه بعد چند ماه❤️❤️❤️

نیازیم نیست حضوری بری اگر سختته

تلفنی از اسنپ دکتر مشاوره پزشکی بگیر

بخش اسنپ کلاب اگر بری ۱۲۰ تومن کد تخ.فیف میتونی با امتیاز هات برداری

بعدم کدتو بزن توی همون بخش مشاوره پزشکی و خیلی ارزون میشه برات

مشورت بگیر بگو دارو بدن

الان هم دیر نیست دارورو شروع کنیدالبته نه ال دی اینا ک استروژن دارن بگید با وروژست میشه درمانتون رو ...

راست میگی عزیزم من که این همه مدت درد کشیدم این مدتم روش .دارو رو شروع میکنم ببینم چی میشه اگر دردام کمتر شد شاید اصلا عمل نکنم .شاید پریود نشم لاین سزارینم هم ترمیم بشه.دیگه نیازی نباشه رحممو دربیاره.تازه به من گفت چون بخش زیادی از ماهیچه های اطراف شکمت تراش میخوره مش میزاره داخل جدار شکمم اونم داستای خودشو داره.چسبندگی افت عضلات روده .

سلام عزیزم خودمم مدتهاس دارم تحقیق میکنم راجعب دکترا راجعب عملاش اسم دکترای زیادی رو هم درآوردم ولی ...

منم اندومتریوز جداره شکمی دارم

اسپیرونولاکتون میخوردم بهتر بود ی کم پریودی رو عقب مینداخت

ولی این بار الان ۱۱ روزه ک پریودم انگار اصلا نمیخواد قطع بشه🥺🥺🥺🥺

خیلی ناراحتممم

نمیدونم چ کنم

دکتر البرزی بهم گفت عمل کن شیراز دو سال پیش

ولی دل عمل نداشتم

برای شما چن سانته؟؟؟

راست میگی عزیزم من که این همه مدت درد کشیدم این مدتم روش .دارو رو شروع میکنم ببینم چی میشه اگر دردام ...

اره ب منم همبن قضیه مش و گفت

خیلی سخته

من داروی هورمونی هم بهم نمیسازه میفتم رو خونریزی

شما اگه بهت می‌سازه بخور

من خیلی میترسم ک ول نشه خونریزیم