2777
2789

این میکاپ های تمیز و براق 

نمیدونم چجوری بگم😂

میخوام یه سری لوازم ارایشی سفارش بدم حالا این سبکا چیزای خاصی لازم دارن؟

بجز هایلایتر که میدونم، ولی هایلایتر اصلا این جوری نمیکنه من می خوام میکاپم حالت خیس داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیزای کرمی استفاده کن رژگونه کرمی برق لب شاین سایه ساین برانزر مایع

هایلایتر مایع رو با کرم پودرت قاطی کن

بجای پودر فیکس از اسپری فیکس شیگلم استفاده کن فقط زیر چشماتو پودر بزن

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

عزیزم مرسییی🤍🤍

پرایمر براق کننده هم بزن پرایمر رر بیوتی یا گلو رسپی شاین دارن

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

همینا؟سایه نمیخواد؟چون پاییزه با رژ گونه یکم تابستونی نمیشه؟

سایه شاینی و سایه معلمولی ساده هم بخر سایه به انواع رنگایی قهوه یا نود بخر من تو میکاپ زیاد استفاده می کنم البته بستگی به رنگ پوست داره، خط لب، خط چشم سفید وسیاه، ریمل، فرمژه، رژلب مایع ،ی اسپری هست بعد از ارایش کردن میزنن نمیدونم اسمش چیه، 

برس و اسفنج، کرم پودر، پودر فیکسم بعضی اوقات که میخوای مثلا ارایشت اب نشه براق نشه خوبه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
عزیزم مرسییی🤍🤍

کرم پودر مات اصلا استفاده نکن یه چیز سبک رقیق بزن