2777
2789

من از امروز صبح هر ساعت یه انقباض با درد پریودی که نه شدت درش خیلی کم بود نه زیاد داشتم، میخواستم بدونم شمایی که تجربشو دارین از این دردا تا زایمان چند روز زمان میبره؟ من ۳۶هفته و۳ روزه سن بارداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۶ هفته زایمان کردم اول کمردرد داشتم توجه نکردم عصرش دردام شروع شد هر ۵ دقیقه یا بار رفتم بیمارس ...

ماله من دردش بیشر زیر دلمه شبیه وقتی پریود میشدم بعضی وقتا پایین کمرمم هست، به نظرت دارم وارد سیکل زایمان میشم¿یکم نگرانم برای این که هنوز ۳۷ هفته نشدم شما بچه‌ت مشکلی پیدا نکرد؟

ماله من دردش بیشر زیر دلمه شبیه وقتی پریود میشدم بعضی وقتا پایین کمرمم هست، به نظرت دارم وارد سیکل ز ...

پسرم وزنش خیلی کم بود منم شیر نداشتم افت قند پیدا کرد دوسه روز بستری بود. اما بعدش خوب شد الان ۶ سالشه 😍 من خیلی میترسیدم میگفتم یه دارویی بدین بچم به دنیا نیاد الان خیلی زوده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم وزنش خیلی کم بود منم شیر نداشتم افت قند پیدا کرد دوسه روز بستری بود. اما بعدش خوب شد الان ۶ سال ...

خداروشکر امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشین و شاهد موفقیتش باشی،چندکیلو بود

دعا کن برام، امیدوارم خدا هر حاجتی داره براورده به خیر کنه و پسرت همیشه باعث سربلندیت باشه

ممنون عزیزم انشالله شما هم به سلامتی زایمان کنی فقط حواست به شیر دادنت باشه من پسرم ظهر به دنیا اومد بلد نبودم شیر بدم کسی هم نمیگفت شیر نداره تا ۱۰ شب که دکتر اومد بچه هارو چک کنه دید بچم بیحاله سریع بستریش کرد فندش افتاده بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اسم دخترتون چی گذاشتید

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …