2777
2789
عنوان

چیکار کنم رنگ بده

117 بازدید | 14 پست

یه خودکار سفید خریدم برای روی مقوا مشکی هرکار میکنم رنگ نمیده

رو دستم خوبه میکشم رنگ میده ولی رو مقوا رنگ‌ نمیده

چه کنم؟

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

مقوات روغنیه؟؟

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذره ها کن روی نوکش شاید گرفت یا حالت عمودی یه چند ساعت بزارش

الان ک گذاشتم رو بخاری ببینم چی میشه

۲۹ تومن پولشو دادم کومک😂😂

یعنی چی؟ 😂

سطح مقوا یه حالت لیزی داره رو اونا کشیده نمیشه مقوا دو طرفش هوایی که سطحشون کاغذی هست بگیر

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

سطح مقوا یه حالت لیزی داره رو اونا کشیده نمیشه مقوا دو طرفش هوایی که سطحشون کاغذی هست بگیر

از این مقواها گرفتم که دو طرفش ی رنگه، خوبه ک مثه اون قدیمیا لیز نیست