2777
2789

چند ماهه قهریم از مادر و خاهرم بهم نزدیک تر بود یه سری حرفا سر دلم مونده دارم خفه میشم ( نگین بیخیال ارزش نداره و اینا چون اگه اذیت نمیشدم تاپیک نمیزدم) 

خودشم انقد مغروره اصلا امکان نداره بهم پیام بده یا زنگ بزنه 

یه راه بگین اروم شم و بیخیال فکرای توی سرم بشم👩🏻‍🦯 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
حرفات چی ان؟توضیح شرایط و حل مشکلاتتون؟یا میخوای بگی دستمه نگیر برو بمیر تو ب من نامحرمی؟

میخام یادش بندازم چه نا حقی هایی بهم کرده و دلیل رفتارش رو بدونم چون هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا باید باهام اینجوری میکرد

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام یادش بندازم چه نا حقی هایی بهم کرده و دلیل رفتارش رو بدونم چون هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا بای ...

خب من الان تو این شرایطم

ولی هردوتامون غرور و درپیش گرفتیم

اگ خوبی کردی ،اون زمان کنارش حالت خوب بوده خواستی خوبی کنی

دیگ همش نزن 

باز خودت میدونی

خب من الان تو این شرایطمولی هردوتامون غرور و درپیش گرفتیماگ خوبی کردی ،اون زمان کنارش حالت خوب بوده ...

تا الان اینجوری بودم و بدی هم اگه میدیدم به روی خودم نمیاوردم ولی این سری خیلی دلم گرفته دارم خفه میشم همش دارم فکر میکنم چجوری حرفامو بهش بزنم خالی شم چون حق من تین نبود

تا الان اینجوری بودم و بدی هم اگه میدیدم به روی خودم نمیاوردم ولی این سری خیلی دلم گرفته دارم خفه می ...

ببین اونی ک بهت ظلم کرده هیچوقت نمیگه ببخشید

یچی میگ ک دور از جونت تا فیها خالدون بسوزی 

دهن اینجور ادمارو باز نکنی سنگین تری

من دختر خالمو بردم سرکار بهش کار یاد داد دادم بعد داست و دروغ زیرآب منو زد و بعد ۶سال بیکارم کرد من از سر دلسوزی بردمش ولی اون نارو زد تازه خواهرشم زنداداشم بود رو دلم موند ولی دیگه محلش ندادم و مقصرش زنداداشم بود ولی دیگه گفتم حتما محتاج بودی من نیازی ندارم تو کار کن