2777
2789
عنوان

هشت تا پوکسایم ده خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 19 پست
اینجوری نگو عزیزم ـ نمیدونم مشکلت چیه اما افسردگی داری هر مشکلی یه راه حل دارهراهش پیدا کن بجنگ. زن ...

دکتر میرم

ولی حس میکنم روحم خسته از این حرفاست 

دلم نمیخواد زندگی به کام شوهرم و بچم تلخ بشه

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

آره؛نه تهران نیستم یه روانپزشک خوبم میرم بنده خدا اگه بدونه بعد ۴جلسه اقدام به خودکشی کردم احتمالا خ ...

عزیزم ایشاالله که بهتر میشی خودتم به خودت کمک کنه شوهرتم کنارته

بهترین کسی که تو ایران عالیه و  چندنفرو دیدم خوب شدن

دکتر خوی تهران بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر میرمولی حس میکنم روحم خسته از این حرفاست دلم نمیخواد زندگی به کام شوهرم و بچم تلخ بشه

یه جا گفتی تروما های و زخم های خودت سر باز کردن 

چرا با این رفتارت تروماهای بدتری استرس های بدتری به بچه و شوهرت میدی

عزیزم ببخشش کار 

هواپونوپونو کار 

سعی کن اتفاقات گذشته رو ببخشی حلال کنی رها کنی 

و بسپاری به طبیعت و کارما 

خودت به زندگیت ادامه بده. 

با از بین رفتن تو چیزی درست نمیشه.  یه مهرمیخوره رو پیشونی بچت که مادرش معلوم نیست چه شد خودش کشته نوجوانی و جوانی اگر بچت قصد خود کشی نکنه 

تو ازدواج حتما سرکوفت بهش میزنن 

میدونم سختی کشیدی همه همه همه ی ادما به نوعی سختی کشیدن و مشکلات دارن 

اما با از بین بردن خودشون فقط به اینده بقیه گند میزنن 

خیلی راحت و رک بهت گفتم که به خودت بیایی

جلسات تراپی بیشتر کن.  دکتر عوض کن.  خودت خودتو تغییر بده 

تا تو نخوای اتفاقی نمیفته

دکتر میرمولی حس میکنم روحم خسته از این حرفاست دلم نمیخواد زندگی به کام شوهرم و بچم تلخ بشه

فکر میکنی خودکشی کنی زندگی به کامشون شیرین میشه؟

بچت یه عمر سرکوفت از اینو اون میخوره ..میگن همونیه که مادرش خودکشی کرد..تجسم کن بزرگ شده ووقت ازدواجشه..به خانواده همسرش قراره چی بگن؟مادرش کی بود؟چرا خودکشی کرد؟

هزار تا حرف پشت سرت میگن..حرفا به گوش شوهر وبچه میرسه.. فکر میکنی میتونن تحمل کنن..فکر نمیکنی باید یجا دومینوی تروماهای کودکی که داشتی رو جلوشون بگیری که بچت زیرش له نشه؟

با مشاورت پیش برو..تروماها یهویی شکل نگرفتن که یهویی از بین برن..وقت میبره..از سردیجاتم دوری کن